FourKites Melancarkan Data Connector untuk Membantu Perniagaan Memaksimumkan Kuasa Data Rantaian Bekalan

Penyepaduan baharu dengan alatan risikan perniagaan menyediakan ke atas pelanggan dengan akses yang belum pernah terjadi sebelumnya kepada data rantaian bekalan masa nyata yang dipercayai untuk menghapuskan silo, memaksimumkan ketangkasan

Chicago, Illinois, UNITED STATES


CHICAGO, Jan. 26, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Syarikat ketampakan rantaian bekalan terkemuka FourKites hari ini mengumumkan pelancaran Data Connector, satu tawaran yang membolehkan pelanggan mengakses dan memanfaatkan data FourKites secara automatik dalam alat risikan perniagaan sedia ada mereka. Dengan menjadikan data rantaian bekalan lebih mudah diakses berbanding sebelum ini, Data Connector akan membantu pembuat keputusan merentas organisasi dalam mengakses cerapan berharga untuk mengurangkan gangguan dan mempercepatkan membuat keputusan.

Daripada kepuasan pelanggan kepada prestasi pembawa, data rantaian bekalan masa nyata adalah input penting untuk memahami kesihatan dan prestasi perniagaan. Tidak seperti kaedah penyepaduan data lain yang membuka kunci hanya sebahagian kecil daripada data rantaian bekalan syarikat dan memerlukan proses yang memakan masa untuk disepadukan, Data Connector membenarkan penganalisis untuk menggabungkan beratus-ratus titik data daripada FourKites terus ke dalam platform analitik tersuai pilihan mereka.

“Data Connector telah membolehkan syarikat kami menyepadukan poin data tambahan ke dalam pelaporan dalaman untuk kebolehkesanan yang lebih baik,” kata Kaitlyn DeSpiegler, Pengurus Logistik - Projek Strategik, 3M. “Ini seterusnya, telah membantu kami memperoleh gambaran tentang proses eksport kami kerana ia berkaitan dengan kelewatan dan penyerahan. Data ini dimasukkan ke dalam paparan hujung ke hujung yang lebih besar yang digunakan oleh pasukan eksport dan import kami untuk menjejaki pemprosesan barangan melalui gudang 3PL dan mengeksport negara. Pasukan ini telah melihat kecekapan yang hebat dalam mengintegrasikan semua data penjejakan ke dalam satu laporan.”

Direka bentuk untuk penganalisis data yang mahukan fleksibiliti muktamad untuk analitik tersuai, Data Connector membenarkan pelanggan mula membina papan pemuka tersuai dalam beberapa minit — tiada pelaksanaan atau sumber pembangun yang penting diperlukan. Ia juga menghapuskan keperluan untuk muat naik data manual atau aliran kerja yang kompleks untuk menyepadukan data FourKites ke dalam susunan risikan perniagaan pelanggan.

“Pemimpin perniagaan sedar bahawa data rantaian bekalan yang dipercayai dan berkualiti tinggi menjangkaui trak dan kereta api; ia relevan untuk semua sudut perusahaan. Jika data lebih mudah diakses di seluruh organisasi mereka, lebih banyak mereka boleh mengoptimumkan operasi mereka,” kata Priya Rajagopalan, Ketua Pegawai Produk FourKites. "Kami komited untuk memastikan pelanggan kami dapat memaksimumkan keseluruhan ekosistem penyedia teknologi mereka - yang mana FourKites merupakan elemen utama - untuk memaklumkan dan mempercepatkan pembuatan keputusan mereka."

Pelanggan FourKites, termasuk 3M, menggunakan Data Connector untuk mengenal pasti data rantaian bekalan yang paling relevan untuk keperluan mereka, dan memanfaatkan maklumat tersebut untuk memperoleh cerapan perniagaan yang lebih luas dan mempercepatkan masa kepada nilai. Data Connector tersedia kepada pelanggan FourKites di seluruh dunia, merentasi semua industri.

Perihal FourKites
Platform ketampakan rantaian bekalan terkemuka FourKites® memperluaskan ketampakan melangkaui pengangkutan ke halaman, gudang, kedai dan seterusnya. Menjejaki lebih daripada 3 juta penghantaran setiap hari merentasi jalan raya, rel, lautan, udara, bungkusan dan jarak terakhir, dan menjangkau lebih 200 negara dan wilayah, FourKites menggabungkan data masa nyata dan pembelajaran mesin yang berkuasa untuk membantu syarikat mendigitalkan bekalan hujung ke hujung mereka rantai. Lebih daripada 1,200 jenama yang paling terkenal di dunia — termasuk 9 daripada 10 CPG teratas dan 18 daripada 20 syarikat makanan dan minuman teratas — mempercayai FourKites bagi mengubah perniagaan mereka dan mewujudkan rantaian bekalan yang lebih tangkas, cekap dan mampan. Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati https://www.fourkites.com/.

Hubungi Media
Marianna Vyridi
Pemasaran Lembah Besar untuk FourKites
(650) 468-3263
mvyridi@bigvalley.co

Infografik yang mengiringi pengumuman ini tersedia di: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/cc0f2d8d-d0a8-4310-854e-4fc3da7a03b6