EB5 Capital, Rivergate (JF28) için Kurdele Kesmeyi Kutluyor


WASHINGTON, Jan. 26, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Bugün, EBS Capital ekibi aynı zamanda EB5 Capital'in Woodbridge Virginia'da yer alan JF28 projesi olan Viridium olarak da bilinen Rivergate için kurdele kesme törenini kutlamada geliştirici IDI Group Companies ve PTM Partners'a katıldı. Bu etkinlik, proje için önemli bir dönüm noktasını, 13,5 akre alana yayılan toplam 720 kiralık daireden oluşan bir lüks daire topluluğunun ikinci aşamasını işaret ediyor. Occoquan Nehri kıyısı boyunca uzanan Washington DC'nin sadece 20 mil uzağında bulunan yedi katlı yeni apartman tamamı A sınıf imkanlarla dolu 318 daireden oluşuyor. İlk aşama olan Rivergate North, binaya bitişiktir ve 402 dairesiyle birlikte 2018 yılında tamamlanmıştır.

EB5 Capital, tercih edilen özsermaye yatırımı olarak projeye 15 milyon dolar yatırdı. EB5 Capital'in Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Muller, “WeIDI Group Şirketlerini ve PTM Partners'ı ikinci aşamayı başarıyla tamamladıkları için tebrik ediyoruz,” açıklamasında bulundu. “Binanın ferah apartmanları, ırmak kenarında oluşu ve sınıfının en iyi imkanlara sahip olması Woodbridge halkı için harika bir yenilik”. Farklı alanlardan 30 EB-5 yatırımcısı Rivergate'e yatırım yaptı ve projenin 700'den fazla kişiye istihdam yaratması bekleniyor.

EB5 Capital Hakkında

EB5 Capital, nitelikli yabancı yatırımcılara Amerika Birleşik Devletleri Göçmen Yatırımcı Programı (EB-5 Vize Programı) kapsamında istihdam yaratan ticari emlak projelerine yatırım yapma fırsatı sağlamaktadır. Ülkedeki en eski ve en aktif Bölgesel Merkez operatörlerinden olan şirket 30'dan fazla EB-5 projesi kapsamında 30 milyar dolara yakın yabancı sermaye topladı. Genel merkezi Washington, DC'de yer alan EB5 Capital’in sektördeki başarıları ve liderliği 70'ten fazla ülkeden yatırımcıları çekmeyi başardı. ABD'de kalıcı oturum iznine ek olarak EB5 Capital emlak özel özsermaye yatırımları ve yatırım programları üzerinden ABD dışı vatandaşlık da sunmaktadır. Lütfen daha fazla bilgi için www.eb5capital.com sitesini ziyaret edin.

İletişim:
Katherine Willis
Pazarlama ve İletişim Müdürü
media@eb5capital.com