eGain brengt 'Knowledge Management For Dummies, eGain Special Edition' uit in samenwerking met John Wiley & Sons


SUNNYVALE, Californië, April 20, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- eGain Corporation (NASDAQ: EGAN), het toonaangevende kennisplatform voor klantbetrokkenheid, heeft vandaag de lancering van 'Knowledge Management For Dummies, eGain Special Edition' aangekondigd. Dit eerste en enige boek in zijn soort wordt uitgegeven door John Wiley & Sons en is beschikbaar als e-boek en papieren editie. Het boek maakt kennismanagement (KM) in bedrijven inzichtelijk en bevat tips en best practices voor succes. Daarnaast bevat het boek praktijkvoorbeelden van kennisgedreven waardecreatie op schaal.

Volgens Gartner is KM de belangrijkste technologie die tegelijkertijd de CX (customer experience), EX (employee experience) en operationele prestaties kan verbeteren. De term heeft voor verschillende mensen echter een verschillende betekenis, waardoor het potentieel voor zakelijke waarde soms niet volledig tot zijn recht komt. Dit boek verduidelijkt wat KM eigenlijk is en hoe het zich verder heeft ontwikkeld met de opmars van technologieën als AI en ML. Hoewel het boek gericht is op klantenservice en CX use cases, kan KM ook voor andere zakelijke functies worden ingezet.

Het boek gaat onder andere over:

  • De definitie van moderne kennis
  • Het opstellen van business cases
  • Het bestuderen van use cases
  • Het behalen van succes met KM
  • Het selecteren van de juiste technologie en oplossingspartner

"Als we naar het succes van onze klanten kijken, zijn we niet verrast door het positieve beeld dat industrieanalisten van KM hebben", aldus Ashu Roy, CEO van eGain. "Dit boekje behandelt meer dan alleen de theorie en illustreert hoe succes kan worden bereikt met behulp van bewezen technologie en best practices."

Meer informatie

Over Wiley
Wiley is een van 's werelds grootste uitgevers en is wereldleider op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en carrièregericht onderwijs. Het in 1807 opgerichte Wiley maakt ontdekkingen mogelijk, stimuleert onderwijs en geeft vorm aan het personeelsbestand van bedrijven. Door middel van toonaangevende content, digitale platforms en kennisnetwerken realiseert het bedrijf zijn tijdloze missie om menselijk potentieel te benutten. Bezoek ons op Wiley.com. Volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Over eGain
De eGain Knowledge Hub automatiseert en coördineert klantbetrokkenheid op verschillende contactpunten. Onze veilige cloudoplossing op basis van AI en analyses levert gepersonaliseerde digital-first ervaringen, snelle bedrijfswaarde en eenvoudige innovatie. Bezoek www.eGain.com voor meer informatie.

Mediacontactpersoon
Michael Messner
408 636 4514
press@egain.com

eGain, het eGain-logo en alle andere productnamen en slogans van eGain zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van eGain Corp. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere bedrijfsnamen en producten die in dit persbericht worden genoemd, kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn van die respectieve bedrijven.