Aasian ja Tyynenmeren (APAC) alueen johtava rahoituslaitos laajentaa Tectia-sopimustaan SSH:n kanssa koko yrityksen kattavaksi sopimukseksi


Helsinki, Suomi - 14. heinäkuuta 2023 - SSH on allekirjoittanut sopimuksen johtavan APAC-alueella sijaitsevan rahoituslaitoksen kanssa. Sopimus on koko asiakkaan yritysverkostoa koskeva yrityslisenssisopimus (Enterprise License Agreement).

Tämä kolmivuotinen sopimus perustuu SSH:n tilauspohjaiseen liiketoimintamalliin. Sopimuksen kokonaisarvo on noin miljoona Yhdysvaltain dollaria. Lisäksi SSH tarjoaa asiantuntijapalveluja. Asiakas on käyttänyt SSH:n ratkaisuja jo useiden vuosien ajan, ja tämä laajennus osoittaa asiakkaan syvää sitoutumista Tectia-ratkaisuun. Tämä yrityslisenssisopimus tarjoaa turvallisen etäkirjautumisen/pääsyn etuoikeutetuille käyttäjille ja helpottaa älykästä, turvallista tiedostojen siirtoa (SFTP).

Käytössä todennettu ja tulevaisuudenkestävä turvallinen tiedostojen siirto, etäkäyttö ja tunnelointi

Secure Shell (SSH) -protokolla mahdollistaa verkkoyhteydet ja tiedostojen siirrot kriittisiä tietoja käsittelevien järjestelmien välillä. Tectia on SSH-protokollan alkuperäinen kaupallinen toteutus, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen suojan organisaation tietojen siirrolle alan johtavalla toimintavarmuudella, tehokkuudella ja nopeudella. Tectia on parannettu tulevaisuuden kestäväksi ratkaisuksi, ja sitä on saatavilla myös Tectia Quantum-Safe, Tectia Zero Trust ja IBM z/OS-versioina.

"Meillä on lukuisia suuria finanssialan asiakkaita, jotka ovat käyttäneet Tectiaa kriittisessä infrastruktuurissaan maailmanlaajuisesti ja laajentaneet Tectian käyttöä. SSH kehittää ja parantaa jatkuvasti Tectia-tuoteperhettä osana Zero Trust Suite -kokonaisratkaisua, joka tarjoaa seuraavan sukupolven ratkaisuja nollaluottamuksen (Zero Trust), operatiivisen teknologian (Operational Technology) ja kvanttilaskennan sietävien ratkaisujen (Quantum-Safe) aloilla. Keskeisiä menestystekijöitä olivat Tectian suorituskyky, monipuolisuus, skaalautuvuus sekä SSH:n tuen ja asiantuntijapalveluiden korkeatasoinen asiantuntemus, sanoo SSH:n toimitusjohtaja, tohtori Teemu Tunkelo.

Lue lisää Tectia-ratkaisusta: Tectia® SSH Client/Server

Lue lisää kvanttilaskennan ja kvanttitietokoneiden tulon vaikutuksesta rahoitusalan organisaatioihin: Why financial institutions should protect themselves with Quantum-Safe cryptography

Lisätietoja:

Teemu Tunkelo, toimitusjohtaja, puh. +358 40 5499605, sähköposti Teemu.Tunkelo@ssh.com.
Jussi Rautio, Zero Trust Suite -tuotepäällikkö, sähköposti Jussi.Rautio@ssh.com.

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com

SSH lyhyesti

SSH auttaa yrityksiä turvamaan niiden liiketoiminnan kannalta kriittiset digitaaliset resurssit, kun ne ovat levossa, liikkeessä ja käytössä. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5000 asiakasta, joihin kuuluu 40 % Fortune 500 -listan yrityksistä sekä suuria organisaatioita rahoituksen, valtionhallinnon, jälleenmyynnin ja teollisuuden toimialoilta. Autamme asiakkaitamme turvaamaan heidän liiketoimintansa hybridin pilven, hajautetun IT:n ja teollisuusautomaation aikakaudella. Zero Trust -pohjaiset ratkaisumme tarjoavat turvallista sähköistä viestintää ja suojatun pääsyn sekä palvelimiin että palvelimien välillä. Asiantuntijamme Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa toimivat yhteistyössä maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme kanssa ja takaavat asiakasprojektien onnistumisen. Yrityksen osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. www.ssh.com.