KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 29. ELOKUUTA 2023


Helsinki, Suomi - 28. heinäkuuta 2023

Arvoisat osakkeenomistajat, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kollegat,

Olemme innoissamme voidessamme kutsua teidät SSH:n pääomamarkkinapäivään, jossa esittelemme päivitetyn strategiamme, uudistetun tuotevalikoimamme ja keskustelemme SSH:n toimintaympäristön ja kyberturvallisuusmarkkinoiden tulevaisuudesta.

Sijoittaja- ja analyytikkoyhteisömme arvostettuna jäsenenä läsnäolosi tässä tapahtumassa on meille erittäin tärkeää.

Päivän ohjelma on nyt julkaistu, ja löydät sen täältä. Tapahtumaan osallistuvilla on mahdollisuus tavata SSH:n hallituksen ja johtoryhmän jäseniä rennon keskustelun merkeissä. Tapahtuman materiaalit sekä tallenne ovat saatavilla SSH:n verkkosivuilla (https://www.ssh.com/investors) pian tapahtuman jälkeen.

Tilaisuus järjestetään verkkovideokonferenssin ja fyysisen tilaisuuden yhdistelmänä. Paikan päällä osallistuvien määrä on rajoitettu ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!

Päivämäärä: 29.08.2023   
Aika: klo 13.00–16.00
Paikka: Sanoma House, Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki, tai virtuaalisesti verkkoalustan kautta

RSVP: Ilmoittaudu 24. elokuuta 2023 mennessä osoitteessa Capital Markets Day 2023. (videosync.fi).

SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Michael Kommonen
Talousjohtaja

Lisätietoja:
Michael Kommonen, talousjohtaja, puh. +358 40 183 5836, sähköposti michael.kommonen@ssh.com

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com

SSH lyhyesti
SSH auttaa yrityksiä turvamaan niiden liiketoiminnan kannalta kriittiset digitaaliset resurssit, kun ne ovat levossa, liikkeessä ja käytössä. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5000 asiakasta, joihin kuuluu 40 % Fortune 500 -listan yrityksistä sekä suuria organisaatioita rahoituksen, valtionhallinnon, jälleenmyynnin ja teollisuuden toimialoilta. Autamme asiakkaitamme turvaamaan heidän liiketoimintansa hybridin pilven, hajautetun IT:n ja teollisuusautomaation aikakaudella. Zero Trust -pohjaiset ratkaisumme tarjoavat turvallista sähköistä viestintää ja suojatun pääsyn sekä palvelimiin että palvelimien välillä. Asiantuntijamme Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa toimivat yhteistyössä maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme kanssa ja takaavat asiakasprojektien onnistumisen. Yrityksen osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. www.ssh.com.