BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj: Merja Haikola nimitetty BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n Vastuunalaiseksi Johtajaksi /QP


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, yhtiötiedote, 27.12.2023 klo 17.45

Merja Haikola nimitetty BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n Vastuunalaiseksi Johtajaksi

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n (”BBS”, ”Yhtiö”) Vastuunalaiseksi Johtajaksi on nimitetty Merja Haikola (FM Kem.) 23.12.2023 alkaen. Nykyinen laatujohtaja Soile Hakala siirtyy pois yhtiön palveluksesta. Haikola työskentelee BBS:n johtoryhmässä ja raportoi toimitusjohtajalle.

Haikolalla on kokemusta toimimisesta vastaavissa tehtävissä useista lääkealan yrityksissä sekä aikaisempaa kokemusta myös BBS:stä.

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että saamme Merjan tuomaa kokemusta sekä alalta että myös BBS:stä tähän vaativaan avaintehtävään. Haluaisin myös kiittää Soilea hänen antamastaan arvokkaasta työpanoksesta yhtiön hyväksi vuosien aikana”, sanoo BBS:n toimitusjohtaja Juliusz Rakowski.


Lisätietoa:

Juliusz Rakowski, toimitusjohtaja,
+358 50 448 5132
juliusz.rakowski@bbs-artebone.fi

Hyväksytty neuvonantaja:
Nordic Certified Advisers AB,
+46 70 5516 729,
info@certifiedadviser.se


BBS lyhyesti

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuotteemme ARTEBONE® Paste on loppumetreillä CE-merkintäprosessissa, joka mahdollistaa tuotteen kaupallistamisen EU-alueella. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä. Yhtiön pääkonttori on Oulussa ja yhtiö työllistää yli 20 henkilöä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa.

Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi

LiitePièces jointes

Merja Haikola nimitetty BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj-n Vastuunalaiseksi Johtajaksi :QP