Sisäpiiritieto - BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on sopinut RiverFortin kanssa rahoitussopimuksen mukaisen ennakkomaksun kolmannen erän nostamisesta yhtiön käyttöpääoman vahvistamiseksi


BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj, yhtiötiedote, sisäpiiritieto,  21.2.2024 klo 10.30

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj on sopinut RiverFortin kanssa rahoitussopimuksen mukaisen ennakkomaksun kolmannen erän nostamisesta yhtiön käyttöpääoman vahvistamiseksi

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj (BBS) on sopinut 500 000 euron erän nostamisesta RiverFort Global Opportunities PCC Ltd:n (RiverFort) kanssa 30.9.2021 julkistetun rahoitussopimuksen ehtojen mukaisesti. 

BBS maksaa 45 000 euron transaktiopalkkion luovuttamalla RiverFortille 74 915 omaa osaketta hintaan 0,6007 euroa osakkeelta. Viitehinta on alkuperäisen rahoitussopimuksen ehtojen mukaisesti sidottu kunkin erän maksamista edeltävän viiden (5) päivän osakekurssin keskihintaan (VWAP). Erän nostamisen jälkeen BBS myöntää RiverFortille 416 195 warranttia (merkintähintaan 0,8410 euroa (140 %  viitehinnasta) ja voimassaoloaikana 48 kk).

Siirtojen jälkeen BBS:llä on hallussaan yhteensä 925 085 yhtiön omaa osaketta.


Lisätietoja antavat:

Juliusz Rakowski, toimitusjohtaja,
+358 50 448 5132
juliusz.rakowski@bbs-artebone.fi

Hyväksytty neuvonantaja:
Nordic Certified Advisers AB,
+46 70 5516 729,
info@certifiedadviser.se


BBS lyhyesti

BBS-Bioactive Bone Substitutes on vuonna 2003 toimintansa aloittanut terveysteknologiayhtiö. Olemme kehittäneet uuden tuotteen vaikeiden luumurtumien ja luutumisongelmien hoitoon. Tavoitteemme on tarjota uuden sukupolven lääkinnällisiä tuotteita luuvaurioiden hoitoon ortopedisessa kirurgiassa. Lääkealalla kehitys- ja tutkimustyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kehittää uusia asioita. Tästä meillä on näyttöä jo yli 20 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, innovatiivisuus sekä työstään innostuneet ja siihen sitoutuneet työntekijät. Ensimmäinen tuotteemme ARTEBONE® Paste on loppumetreillä CE-merkintäprosessissa, joka mahdollistaa tuotteen kaupallistamisen EU-alueella. Olemme oululainen yritys, jolla on lääketehdasluvan omaava tehdas Reisjärvellä. Yhtiön pääkonttori on Oulussa ja yhtiö työllistää yli 20 henkilöä.

BBS-Bioactive Bone Substitutes Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandissa.

Lisätietoa: www.bbs-artebone.fi