פרסי Stevie® מכריזים על המועמדים הסופיים בפרסי Stevie® השנתיים ה-18 למכירות ושירות לקוחות

פיירפקס, וירג'יניה, March 07, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) --

המועמדים הסופיים בפרסי Stevie® עבור מכירות ושירות לקוחות Stevie® Awards for Sales & Customer Service השנתיים ה-18, תחרות בינלאומית המכירה במצוינות בשירות לקוחות, מוקדי שירות, פיתוח עסקי ומכירות, הוכרזו היום.

קבוצה מגוונת של ארגונים ויחידים ברחבי העולם זכו להכרה בקטגוריות פרסים למנהלי מכירות, ספקי פתרונות, מוקדי שירות, מוצרים ושירותים חדשים ועוד.

ארגונים עם חמש מועמדויות או יותר לגמר כוללים את Allianz Services Pvt Ltd (טריוונדרום, קראלה, הודו), Avetta (להי, יוטה ארה"ב), Blackhawk Network (פלזנטון, קליפורניה, ארה"ב), Capital Rx (ניו יורק, ארה"ב), CivicPlus (מנהטן, קנזס, ארה"ב), Datasite (מיניאפוליס, מינסוטה, ארה"ב), DHL Express וייטנאם (הו צ'י מין סיטי, וייטנאם), DHL Express (ברחבי העולם), Element Electronics (ווינסבורו, דרום קרוליינה , ארה"ב), IBM  (ארמונק, ניו יורק, ארה"ב), Inspiro  (מאקאטי סיטי, פיליפינים), Intuit  (טורונטו, אונטריו, קנדה), Loveholidays (לונדון, בריטניה), OpenGov (סן פרנסיסקו, קליפורניה, ארה"ב), Purpol Marketing Limited (צ'יפנהאם, בריטניה), QNB Finansbank (איסטנבול, טורקיה), Qualitest Group (ברידג'ווטר, ניו ג'רזי, ארה"ב), Sales Partnerships, Inc.  (ברומפילד, קולורדו, ארה"ב), SAP  (עולמי), Support Services Group, Inc.  (וויקו, טקסס, ארה"ב), Toco Warranty (לוס אנג'לס, קליפורניה, ארה"ב), TransPerfect Translations (ניו יורק, ארה"ב), UPMC Health Plan (פיטסבורג, פנסילבניה, ארה"ב), ValueSelling Associates Inc (קרלסבד, קליפורניה, ארה"ב), VIZIO Inc (אירווין, קליפורניה, ארה"ב), VMware (Broadcom) (פאלו אלטו, קליפורניה, ארה"ב) ו-Voya Financial (ניו יורק, ארה"ב).

לרשימה מלאה של הפיינליסטים לפי קטגוריה, בקרו באתר www.StevieAwards.com/Sales.

כל המועמדויות הסופיות יוכרזו בסופו של דבר כזוכות בפרסי סטיבי זהב, כסף וברונזה. המיקומים ייחשפו במהלך משתה חגיגי ביום שישי, 12 באפריל בבלאג'יו בלאס וגאס, נבאדה. הכרטיסים מוצעים כעת למכירה.

הפרסים מוענקים על ידי פרסי סטיבי The Stevie Awards, מארגני כמה מתצוגות הפרסים העסקיים המובילות בעולם, כולל פרסי העסקים הבינלאומיים היוקרתיים (International Business Awards® ) ופרסי העסקים האמריקאיים (The American Business Awards®)

יותר מ-2,300 מועמדויות מארגונים בכל הגדלים וכמעט בכל תעשייה הוערכו בתחרות השנה. המועמדים הסופיים נקבעו על פי ממוצע ציונים של יותר מ-200 אנשי מקצוע ברחבי העולם בשבע ועדות שיפוט מיוחדות. המועמדים נלקחו בחשבון ביותר מ -60 קטגוריות עבור הישגי שירות לקוחות ומוקד שירות, כולל מוקד השירות של השנה, פרס על חדשנות בשירות לקוחות, ומחלקת שירות הלקוחות של השנה; 60 קטגוריות להישגי מכירות ופיתוח עסקי, החל ממנהל מכירות השנה ועד פרקטיקת הדרכת המכירות של השנה, והישגים באוטומציה של מכירות; וקטגוריות לזיהוי מוצרים ושירותים חדשים וספקי פתרונות, בין היתר.

כל מחלקות שירות הלקוחות המועמדות הסופיות ייכללו בהצבעה לפרסי Stevie של בחירת העם לשירות לקוחות מועדף (People’s Choice Stevie® Awards for Favorite Customer Service). החל מהיום ועד ה-29 במרץ, הציבור הרחב רשאי להצביע עבור ספקי שירות הלקוחות המועדפים עליו בפרסי בחירת העם לשירות לקוחות מועדף. ההצבעה פתוחה באמצעות http://peopleschoice.stevieawards.com. המועמד עם מספר הקולות הרב ביותר בכל קטגוריה יקבל פרס מיוחד לבחירת העם. הזוכים בפרסי הסטיבי של בחירת העם במגוון תעשיות יכובדו בגאלה של הפרסים בלאס וגאס ב-12 באפריל.

המועמדויות לפרס מיוחד, פרס האתיקה בשותפויות מכירות במכירות, יישארו פתוחות עד 15 במרץ. אין דמי כניסה להגשת מועמדויות לפרס זה, אשר יכירו בדוגמאות יוצאות דופן של נוהלי מכירות אתיים מאז תחילת יולי 2022. הזוכים יוכרזו ויוכרו גם בטקס שיתקיים ב-12 באפריל.

אודות the Stevie Awards

Stevie Awards מוענקים בתשע תוכניות: פרסי סטיבי של אסיה פסיפיק, פרסי סטיבי הגרמניים, פרסי סטיבי של המזרח התיכון וצפון אפריקה, פרסי העסקים האמריקנים, פרסי העסקים הבינלאומיים, פרסי סטיבי למעסיקים גדולים, פרסי סטיבי לנשים בעסקים, פרסי סטיבי סטיבי למכירות ושירות לקוחות ופרסי סטיבי החדשים למצוינות טכנולוגית. התחרויות של Stevie Awards מקבלות יותר מ- 12,000 מועמדויות בכל שנה מארגונים ביותר מ-70 מדינות. פרסי סטיבי, המוקירים ארגונים מכל הסוגים והגדלים ואת האנשים שמאחוריהם, מכירים בביצועים מצוינים במקום העבודה בכל העולם. מידע נוסף על פרסי סטיבי נמצא באתר http://www.StevieAwards.com

נותני החסות לפרסי Stevie Awards השנתיים ה-18 למכירות ושירות לקוחות כוללים את Sales Partnerships, Inc. Support Services Group, Inc ו-ValueSelling Associates, Inc.

ליצירת קשר:

:Media Contact