„Robinhood Crypto“ pristato kaupimą Europoje ir lokalizuotas programėles

Nauji „Robinhood Crypto“ klientai Europoje nuo šiol taip pat gaus 10 % premiją nuo neto pirkinių per pirmąsias 30 d. platformoje.


Robinhood Crypto

MENLO PARKAS, Kalifornija, May 15, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- „Robinhood Crypto“ su džiaugsmu praneša apie keletą naujų funkcijų, specialiai sukurtų klientams Europoje, įskaitant kaupimą, lokalizuotas programėles, kriptovaliutų atlygį naujiems klientams ir atnaujintus „Learn & Earn“ (mokykis ir uždirbk) modulius. Šiais atnaujinimais siekiama padidinti prieinamumą, pagerinti naudotojų patirtį ir sustiprinti mūsų įsipareigojimą Europoje įsikūrusiems kriptovaliutų prekiautojams.

„Nuo praėjusių metų pabaigos, kai pradėjome veiklą, mūsų klientai Europoje mums aiškiai ir garsiai pasakė, kad nori programėlės, kurioje būtų palaikoma vietos kalba, ir produktų, padedančių uždirbti papildomų pasyvių pajamų“, – sako „Robinhood Crypto“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Johann Kerbrat. „Robinhood Crypto“ jau dabar statistiškai yra viena iš pigiausių prekybos vietų su paprasta sąsaja, kurioje pirmenybė teikiama edukacijai. Šiandienos naujienos yra svarbus žingsnis į priekį įgyvendinant mūsų misiją siūlyti klientams labiau pritaikytą programėlės patirtį, kuri atitiktų jų konkrečius poreikius ir padėtų jiems jų finansinėje kelionėje.“

Išlaisvinkite kaupimo galią
Nuo šiandien pristatome savo pirmąjį kriptovaliutų kaupimo produktą, kuris bus prieinamas tik mūsų klientams Europoje. „Robinhood Crypto“ klientai dabar gali kaupti savo „Solana“ (SOL) turtą tiesiogiai per programėlę, kad galėtų uždirbti atlygį ir bet kada nutraukti kaupimą.

Išlaisvinkite kaupimo galią

Didinkite savo atlygį
Nuo šiandien nauji klientai gali gauti 10 % premiją nuo neto pirkinių per pirmąsias 30 d. platformoje*. Premija bus išmokama USDC. Ši iniciatyva yra mūsų strategijos, kuria siekiame pritraukti naujų naudotojų ir pagerinti jų kriptovaliutų investicijų kelionę, dalis.

Jums pritaikyta vietinė patirtis
Siekdami geriau aptarnauti savo klientus, artimiausiomis savaitėmis pradėsime leisti „Robinhood Crypto“ programėlės versijas vietos kalbomis, pradedant nuo naudotojų Italijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje. Lokalizavus programėlę, klientai galės naudotis ja gimtąją kalbą, o tai suteiks jiems daugiau pasitikėjimo ir patogumo analizuojant investicijas ir sudarant sandorius.

Išplėskite savo kriptovaliutų žinias su „Learn & Earn
Žinios yra galia, ypač skaitmeninio turto pasaulyje. Todėl „Robinhood Crypto“ pristato „Learn & Earn“ modulių rinkinį, skirtą AVAX, BTC ir USDC. Šie „Learn and Earn“ moduliai skirti padėti klientams suprasti įvairias kriptovaliutas ir kartu uždirbti atlygį. Šie edukaciniai moduliai netrukus bus prieinami keliomis kalbomis, įskaitant italų, lenkų ir lietuvių.

„Robinhood Crypto“ visuomet stengiasi tobulinti programėlės patirtį, kad joje būtų siūlomos klientams reikalingos savybės ir funkcijos. Nuo pernai gruodžio, kai pradėjome teikti paslaugas, iš klientų sužinojome ir išgirdome štai ką:*

  • Bitcoin (BTC), Dogwifhat (WIF), Solana (SOL) ir Ethereum (ETH) bendra prekybos apimtis Europoje yra didžiausia nuo prekybos pradžios.
  • Bitcoin (BTC) išlieka labiausiai laikoma „Robinhood Crypto“ kriptovaliuta Europoje.
  • Lenkija, Italija ir Lietuva yra tarp daugiausiai „Robinhood Crypto“ programėlę parsisiuntusių Europos šalių.
  • Klientai Europoje mums sako, kad „Learn & Earn“ suteikia išskirtinę vertę ir kad jie labai pageidauja skatinančio edukacinio turinio.
  • Maždaug trečdalis „Robinhood Crypto“ naudotojų Europoje teigia, kad tai yra jų pirmoji kriptovaliutų prekybos platforma.
  • Europos klientai mums sako, kad paprastas naudojimas yra vienas iš pagrindinių veiksnių, į kuriuos jie atsižvelgia spręsdami, kur prekiauti kriptovaliutomis.

Apie „Robinhood Crypto“
Naudodamiesi „Robinhood Crypto“ Europoje, klientai yra savo kriptovaliutų savininkai, o „Robinhood“ jas saugiai laiko jų vardu. Naudotojai gali pirkti ir parduoti daugiau nei 30 kriptovaliutų, stebėti kainas realiuoju laiku ir naudotis įvairiomis diagramomis, kad galėtų tiksliau pritaikyti prekybos strategiją. Jie taip pat gali naršyti ir susipažinti su įvairiu skaitmeniniu turtu, kurti stebėjimo sąrašus ir tiesiogiai programėlėje sužinoti naujienas.

Norėdami sužinoti daugiau apie „Robinhood Crypto“ Europoje, apsilankykite Robinhood.com arba pagalbos centre.

Atskleidžiama informacija
*Vienam klientui skiriama ne daugiau kaip 500 eurų atlygio. Atlygio vertę turite laikyti 180 d. Atlygis teikiamas tik tam tikrose jurisdikcijose ir gali keistis. Taikomos kitos sąlygos.

*Remiantis „Robinhood“ vidaus duomenimis ir su „Robinhood“ kriptovaliutų klientais ES atliktais tyrimais.

Kriptovaliutų rinkos yra labai nepastovios, todėl prekiaudami kriptovaliutomis ar jas laikydami galite prarasti savo turtą. Kriptovaliuta nėra teisėta mokėjimo priemonė, jos negarantuoja jokia vyriausybė ir jai netaikoma jokia vyriausybės kompensavimo sistema.

Kriptovaliutų paslaugos reikalavimus atitinkantiems klientams teikiamos per „Robinhood Europe“, UAB (įmonės kodas 306377915), registruotos buveinės adresas Mėsinių 5, LT-01133 Vilnius, Lietuva (toliau – RHEC), sąskaitą. RHEC yra įregistruota pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus kaip virtualios valiutos keityklos ir depozitinių virtualiųjų valiutų piniginių operatorius. RHEC veiklą prižiūri Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos. RHEC yra įregistruota Nr. RDWW-1076 virtualios valiutos veiklos registre, kurį tvarko Mokesčių administravimo rūmų direktorius Katovicuose, vadovaujantis Lenkijos Kovos su pinigų plovimu ir terorizmo finansavimu įstatymu. RHEC taip pat yra įregistruota Nr. PSV153 pagal Italijos Respublikos teisės aktų reikalavimus specialiame valiutos keityklų (virtualios valiutos ir skaitmeninių piniginių paslaugų teikėjų) registro, kurį tvarko „Organismo Agenti e Mediatori“ (OAM), skyriuje. RHEC galioja Italijos Respublikoje pagal Įstatyminį dekretą Nr. 231/2007 taikomi reikalavimai ir prievolės, susijusios su finansų sistemos naudojimo pinigų plovimui ir terorizmo finansavimui prevencija, todėl ją prižiūri Italijos banko Finansų priežiūros padalinys (Unità di Informazione Finanziaria – UIF).

Robinhood, 85 Willow Road, Menlo Park, CA 94025.

© 2024 Robinhood. Visos teisės saugojamos

3573105

Prie šio pranešimo pridėtas nuotraukas galima rasti adresu

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d3f8e68d-c0b3-4ac5-b632-cdca01de2f6d/lt

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/99beb5a2-7165-483b-adc9-04a44934259a/lt