Cargotec’s financial statements review 2021 to be published on Thursday, 3 February 2022
20 janv. 2022 02h30 HE | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 20 JANUARY 2022 AT 9:30 AM (EET) Cargotec’s financial statements review 2021 to be published on Thursday, 3 February 2022 Cargotec Corporation will publish...
Cargotec julkaisee vuoden 2021 tilinpäätöstiedotteen torstaina 3.2.2022
20 janv. 2022 02h30 HE | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 20. TAMMIKUUTA 2022 KLO 9.30 Cargotec julkaisee vuoden 2021 tilinpäätöstiedotteen torstaina 3.2.2022 Cargotec Oyj julkaisee vuoden 2021 tilinpäätöstiedotteen torstaina...
Kalmar partners with Coast Autonomous Inc. to speed up the development of robotic solutions to the market
05 janv. 2022 04h00 HE | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 5 JANUARY 2022 AT 11 AM (EET) Kalmar, part of Cargotec, has signed a joint development agreement with Coast Autonomous Inc. to speed up the development and...
Kalmar yhteistyöhön Coast Autonomous Inc. -yhtiön kanssa nopeuttaakseen robotisoitujen ratkaisujen kehittämistä markkinoille
05 janv. 2022 04h00 HE | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 5. TAMMIKUUTA 2022 KLO 11 (EET) Cargoteciin kuuluva Kalmar on allekirjoittanut Coast Autonomous Inc.:n kanssa yhteistyösopimuksen vauhdittaakseen robotiikkaan...
Large orders for WALTCO tail lifts in the US
05 janv. 2022 03h00 HE | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 5 JANUARY 2022 AT 10:00 AM EET Hiab, part of Cargotec, has received two large orders for a combined value of EUR 10.2 million for WALTCO tail lifts in the US....
Suuria WALTCO-takalaitanostinten tilauksia Yhdysvaltoihin
05 janv. 2022 03h00 HE | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 5. TAMMIKUUTA 2022 KLO 10.00 Cargoteciin kuuluva Hiab on saanut Yhdysvalloista kaksi suurta WALTCO-takalaitanostinten tilausta, joiden yhteisarvo on 10,2 miljoonaa...
Kalmar fulfills its commitment to deliver a fully electric portfolio with the launch of three new eco-efficient solutions
15 déc. 2021 07h30 HE | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, PRESS RELEASE, 15 DECEMBER 2021 AT 14.30 (EET)Kalmar, part of Cargotec, is proud to announce the launch of three new 100% electrically powered solutions – the Kalmar Electric...
Kalmar lunastaa lupauksensa täyssähköisestä tuotevalikoimasta julkistamalla kolme uutta ekotehokasta ratkaisua
15 déc. 2021 07h30 HE | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, LEHDISTÖTIEDOTE, 15. JOULUKUUTA 2021 KLO 14.30 Cargoteciin kuuluva Kalmar tuo markkinoille kolme uutta täysin sähkökäyttöistä konetta – sähköinen Kalmar-konttikurottaja, raskaan sarjan...
Progress in Regulatory Proceedings in the Merger between Cargotec and Konecranes: The Companies have Submitted Commitments to the European Commission to Satisfy Competition Concerns
09 déc. 2021 06h00 HE | Cargotec Corporation
CARGOTEC CORPORATION, STOCK EXCHANGE RELEASE, 9 DECEMBER 2021 AT 1:00 PM (EET) Progress in Regulatory Proceedings in the Merger between Cargotec and Konecranes: The Companies have submitted...
Cargotecin ja Konecranesin sulautumisen viranomaiskäsittelyt etenevät: Yhtiöt ovat esittäneet Euroopan komissiolle sitoumuksia kilpailuhuoliin vastaamiseksi
09 déc. 2021 06h00 HE | Cargotec Oyj
CARGOTEC OYJ, PÖRSSITIEDOTE, 9. JOULUKUUTA 2021 KLO 13.00 Cargotecin ja Konecranesin ja sulautumisen viranomaiskäsittelyt etenevät: Yhtiöt ovat esittäneet Euroopan komissiolle sitoumuksia...