DFDS HÆVER IGEN FORV
DFDS HÆVER IGEN FORVENTNINGEN TIL 2015
20 août 2015 01h56 HE | DFDS A/S
København, 2015-08-20 07:56 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Meddelelse nr. 62   Forventningen til driftsresultatet (EBITDA) for 2015 hæves til DKK 1,8-1,9 mia. fra DKK 1,65-1,75...
DFDS RAISES 2015 OUT
DFDS RAISES 2015 OUTLOOK AGAIN
20 août 2015 01h56 HE | DFDS A/S
Copenhagen, 2015-08-20 07:56 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Announcement no. 62 EBITDA outlook for 2015 raised to DKK 1.8-1.9bn from DKK 1.65-1.75bn The Board of Directors proposes semi-annual...
AKTIETILBAGEKØB UGE
AKTIETILBAGEKØB UGE 33 2015
17 août 2015 04h46 HE | DFDS A/S
København, 2015-08-17 10:46 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Meddelelse nr. 61 DFDS A/S har i uge 33 købt 9.038 egne aktier for DKK 8,4 mio. som led i tilbagekøbsprogrammet på DKK 300 mio. igangsat den...
SHARE BUY-BACK WEEK
SHARE BUY-BACK WEEK 33 2015
17 août 2015 04h46 HE | DFDS A/S
Copenhagen, 2015-08-17 10:46 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Announcement 61 DFDS A/S has in week 33 purchased 9,038 own shares for DKK 8.4m as part of the share buy-back programme of DKK 300m launched...
SHARE BUY-BACK WEEK
SHARE BUY-BACK WEEK 32 2015
10 août 2015 05h22 HE | DFDS A/S
Copenhagen, 2015-08-10 11:22 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Announcement no.60   DFDS A/S has in week 32 purchased 6,803 own shares for DKK 6.4m as part of the share buy-back programme of DKK...
AKTIETILBAGEKØB UGE
AKTIETILBAGEKØB UGE 32 2015
10 août 2015 05h22 HE | DFDS A/S
København, 2015-08-10 11:22 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Meddelelse nr. 60   DFDS A/S har i uge 32 købt 6.803 egne aktier for DKK 6,4 mio. som led i tilbagekøbsprogrammet på DKK 300 mio....
SHARE BUY-BACK WEEK
SHARE BUY-BACK WEEK 31 2015
03 août 2015 05h29 HE | DFDS A/S
Copenhagen, 2015-08-03 11:29 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- DFDS A/S has in week 31 purchased 11,662 own shares for DKK 10.9m as part of the share buy-back programme of DKK 300m launched on 22 April 2015...
AKTIETILBAGEKØB UGE
AKTIETILBAGEKØB UGE 31 2015
03 août 2015 05h29 HE | DFDS A/S
København, 2015-08-03 11:29 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- DFDS A/S har i uge 31 købt 11.662 egne aktier for DKK 10,9 mio. som led i tilbage-købsprogrammet på DKK 300 mio. igangsat den 22. april 2015 med...
INVITATION TO CONFER
INVITATION TO CONFERENCE CALL FOR H1 REPORT ON 20 AUGUST 2015
31 juil. 2015 08h42 HE | DFDS A/S
Copenhagen, 2015-07-31 14:42 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Announcement no. 59   DFDS’  H1 report 2015 is expected to be published on 20 August around 08.00 am CET. CEO Niels Smedegaard and...
INVITATION TIL TELE-
INVITATION TIL TELE-KONFERENCE OM HALVÅRSRAPPORT 20. AUGUST 2015
31 juil. 2015 08h42 HE | DFDS A/S
København, 2015-07-31 14:42 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Meddelelse nr. 59 DFDS’ halvårsrapport 2015 forventes offentliggjort den 20. august 2015 omkring kl. 08.00. Rapporten præsenteres på en...