Fingrid Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset
07 avr. 2021 05h40 HE | Fingrid Oyj
Fingrid Oyjpörssitiedote 7.4.2021 klo 12:40 EET Fingrid Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset Fingrid Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tänään 7.4.2021 Helsingissä. Yhtiökokous vahvisti...
Resolutions of the Annual General Meeting of Fingrid Oyj
07 avr. 2021 05h40 HE | Fingrid Oyj
Fingrid OyjStock Exchange Release 7 April 2021 at 12:40 EET Resolutions of the Annual General Meeting of Fingrid Oyj Fingrid Oyj’s Annual General Meeting was held in Helsinki today, on 7 April...
Fingridin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset yhtiökokoukselle 2021
22 janv. 2021 04h00 HE | Fingrid Oyj
PörssitiedoteFingrid Oyj 22.1.2021 kello 11.00 EET Fingridin osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset yhtiökokoukselle 2021 Fingrid Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta ehdottaa...
Proposals of Fingrid’s Shareholders’ Nomination Board to the Annual General Meeting 2021
22 janv. 2021 04h00 HE | Fingrid Oyj
Stock exchange releaseFingrid Oyj 22 January 2021 at 11:00 EET Proposals of Fingrid’s Shareholders’ Nomination Board to the Annual General Meeting 2021 The Shareholders’ Nomination Board of...
FINGRID GROUP – MANAGEMENT’S REVIEW 1 JANUARY - 30 SEPTEMBER
29 oct. 2020 05h30 HE | Fingrid Oyj
Fingrid OyjStock Exchange release 29 October 2020 at 11:30 EET Fingrid Group – Management’s Review 1 January - 30 September Fingrid follows a six-month reporting period as referred to in the...
Fingrid-konsernin johdon katsaus 1.1.−30.9.2020
29 oct. 2020 05h30 HE | Fingrid Oyj
Fingrid Oyjpörssitiedote 29.10.2020 kello 11.30 EET Fingrid-konsernin johdon katsaus 1.1.−30.9.2020 Fingrid noudattaa arvopaperimarkkinalain mukaista puolivuosiraportointia ja julkistaa vuoden...
Fingrid Oyj:n taloudelliset tiedotteet 2021
07 sept. 2020 06h30 HE | Fingrid Oyj
Fingrid Oyjpörssitiedote 7.9.2020 kello 13.30 EET Fingrid Oyj:n taloudelliset tiedotteet 2021 Fingrid-konserni julkaisee vuonna 2021 seuraavat taloudelliset tiedotteet. 5.3.2021...
Fingrid Oyj's financial reports in 2021
07 sept. 2020 06h30 HE | Fingrid Oyj
Fingrid OyjStock Exchange release 7 September 2020 at 13:30 EET Fingrid Oyj's financial reports in 2021 Fingrid Group will publish the following financial releases in 2021. 5.3.2021 Financial...
Fingrid-konsernin puolivuosikatsaus 1.1. - 30.6.2020
28 juil. 2020 04h30 HE | Fingrid Oyj
Fingrid Oyjpörssitiedote 28.7.2020 kello 11:30 EET FINGRID-KONSERNIN PUOLIVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2020 Konsernitilinpäätös on laadittu kansainvälisten tilinpäätösstandardien (International...
FINGRID GROUP’S HALF-YEAR REPORT 1 JANUARY - 30 JUNE 2020
28 juil. 2020 04h30 HE | Fingrid Oyj
Fingrid OyjStock Exchange release 28 July at 11:30 EET FINGRID GROUP’S HALF-YEAR REPORT 1 JANUARY - 30 JUNE 2020 Fingrid’s consolidated financial statements have been drawn up in accordance...