Nokia tuo nopeat, langattomat Internet-yhteydet pienyrityksille ja kotitoimistoihin


Nokia esitteli tänään uusimman langattomuuden ja nopean Internet-teknologian yhdistävän tuotteensa, Nokia MW1642 SDSL/WLAN-yhdyskäytävän.

Nokia MW1642:ssa yhdistyvät laajakaistainen SDSL-teknologia (Symmetrical Digital Subscriber Line) ja langaton lähiverkkoteknologia (WLAN). Kustannustehokas ratkaisu on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille ja kotitoimistoihin.

Loppukäyttäjän toimitiloihin sijoitettava Nokia MW1642 tarjoaa käyttäjille nopean SDSL-yhteyden, joka mahdollistaa datan lähettämisen ja vastaanottamisen samanaikaisesti. Lähiverkossa Nokia MW1642 tukee sekä 10Base-T Ethernet- että WLAN-rajapintoja. Laite tukee myös etäkäyttöä, mikä helpottaa operaattorin ylläpito- ja tukipalveluja.

SDSL-teknologia tarjoaa jopa 2.3 Mbps:n siirtonopeuden sekä ladattaessa tietoa verkosta että lähetettäessä sitä verkkoon. Kohtuulliset kustannukset tekevät siitä myös pienyrityksille ja kotitoimistoille sopivan ratkaisun. Mahdollisuus langattomuuteen puolestaan edistää tehokkuutta ja tukee tiimityöskentelyä, kun yhteys verkkoon saadaan WLAN-kortin avulla.


Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintä
Puh. (09) 5113 8193
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com