Nokia ja KG Telecom kehittävät 3G-sovelluksia Taiwanilla

Espoo, FINLAND


Nokia ja Taiwanin johtava operaattori KG Telecom ovat sopineet yhteistyöstä kolmannen sukupolven matkapuhelinverkon sovellusten kehittämisessä. KG Telecomilla on yli 3 miljoonaa matkapuhelinasiakasta.

Nokian ja KG Telecom kehittävät aiesopimuksen mukaan yhteistyössä kolmannen sukupolven matkapuhelinpalveluita. Yritykset tekevät myös verkkoteknologiayhteistyötä valmistautuakseen standardinmukaisten 3G-palveluiden nopeaan markkinoille tuomiseen.

Nokia ja KG Telecom perustavat yhdessä palveluiden kehittämiskeskuksen 3G-sovellusten kehittämiseksi. Palveluita kehittää ryhmä Nokian sovelluskehittäjiä yhdessä KG Telecomin kanssa.

Nokia toimittaa KG Telecomille 3G-testiverkon, jota käytetään langattomien multimediapalveluiden testaamiseen ja arviointiin.

KG Telecomin tavoitteena on tulla Taiwanin johtavaksi seuraavan sukupolven palveluiden tarjoajaksi. Syyskuussa KG Telecom otti käyttöön Nokian toimittaman GPRS-verkon.

KG Telecom on GSM 1800 -operaattori ja se kuuluu Koos-ryhmään. Koos-ryhmä tarjoaa satelliitti- ja kaapelitelevisiopalveluita sekä langattomia ja kiinteitä laajakaistapalveluita Taiwanilla.


Lisätietoja antaa:

Viestintäjohtaja Arja Suominen
Nokia Networks
Puh. (09) 5113 8193
Fax (09) 5113 8199
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com