Vedr.: Ordinær generalforsamling onsdag den 2. maj 2001


Det kan oplyses, at den af formanden på generalforsamlingen afgivne beretning blev taget til efterretning.
 
Beretningen indeholdt de oplysninger, der allerede er tilgået Fondsbørsen ved regnskabsmeddelelse af 22.03.2001 og selskabets trykte årsregnskab for 2000.
 
Direktør Mogens Petersen var på valg og blev genvalgt.
 
Advokat Peter-Ulrik Plesner var på valg og blev genvalgt.
 
Kaj Fauerskov Sørensen var på valg som bestyrelsessuppleant og blev genvalgt.
 
Revisionsfirmaet KPMG C. Jespersen og Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Grothen & Perregaard blev genvalgt.
 
Bestyrelsen blev bemyndiget til i tiden indtil den 2. november 2002 inden for i alt 10% af selskabets aktiekapital at lade selskabet erhverve selskabets egne aktier til den på erhvervelsestidspunktet gældende børskurs med en afvigelse på indtil 10%.
 
Som tidligere meddelt i vor fondsbestyrelsesmeddelelse nr. 4 udtrådte Vagn Genter af direktionen i forbindelse med generalforsamlingen, og direktionen for Brødrene Hartmann A/S består nu af administrerende direktør Asger Domino, direktør Per V. Frederiksen og direktør Steen Ulrik Madsen.
 
Michael Hedegaard Lyng (31 år) er ansat som CFO med ansvar for finans og IT. Michael Hedegaard Lyng, der starter hos Hartmann senest den 1. juli 2001, er cand. merc. aud og kommer fra NIRO-koncernen, hvor han de seneste 3 år har været koncernregnskabschef og chef for koncerncontrolling.
 
På et efterfølgende bestyrelsesmøde konstituerede bestyrelsen sig med direktør Mogens Petersen som formand og direktør John Gath som næstformand.
 
Med venlig hilsen
BRØDRENE HARTMANN A/S
 
Mogens Petersen
Formand f. Bestyrelsen
 
Asger Domino
Adm. direktør
 
Denne pressemeddelelse kan downloades her:

Attachments

Pressemeddelelse (PDF)