Hartmann sælger sine aktier i Uniscrap A/S Genvindingsindustri


Brødrene Hartmann A/S har solgt hele sin aktiebeholdning i Uniscrap A/S Genvindingsindustri for DKK 30,0 mio. til InvestMiljø A/S.
 
Uniscraps aktiviteter retter sig mod genindvinding af fortrinsvis jern, andre metaller og papir, hvor papir udgør cirka 10-15% af omsætningen.
 
Aktiebeholdningen består af 2.250.000 A-aktier og 6.000.000 B-aktier og repræsenterer i alt 41,25% af aktiekapitalen i Uniscrap.
 
Salget af aktierne vil medføre en regnskabsmæssig gevinst på cirka DKK 10,0 mio., der i sin helhed vil blive posteret direkte på egenkapitalen som tilbageførsel af tidligere straksafskrevet koncerngoodwill.
 
Uniscrap og Hartmann vil fortsætte det tætte samarbejde omkring leverance af returpapir til Hartmanns fabrikker i Danmark.
 
Hartmann købte oprindeligt Uniscrap-aktierne for at sikre sine råvareleverancer, men har siden været initiativtager til etablering af Danfiber A/S, som har specialiseret sig i formidling af returpapir. Medejerskabet af Danfiber og det fortsatte gode samarbejde med Uniscrap vil således sikre Hartmanns fortsatte råvareleverancer.
 
Med venlig hilsen
Brødrene Hartmann A/S
 
Asger Domino
Administrerende direktør
 
Denne pressemeddelelse kan downloades her:

Attachments

Pressemeddelelse (PDF)