Jaakko Pöyry Group laajentaa metsäteollisuuden konsultointitoimintaansa Japaniin


Jaakko Pöyry Consulting, Jaakko Pöyry Groupin Metsäteollisuuden konsultointi -liiketoimintaryhmä, on laajentanut toimintaansa Japaniin perustamalla haarakonttorin Tokioon. Uusi toimisto tarjoaa liikkeenjohdon konsultointi- ja investointipankkipalveluja Japanin metsäteollisuusklusterille sekä kansainvälisille yrityksille jotka pyrkivät kehittämään toimintaansa Japanin markkinoilla. Corporate Directions Inc. (CDI), Japan, tulee olemaan Japanin toimiston strateginen yh-teistyökumppani.

Japani on maailman kolmanneksi suurin metsäteollisuustuotteiden markkina-alue ja maailman suurin metsäteollisuustuotteiden nettotuoja. Perustamalla toimiston Japaniin ja solmimalla yhteistyösopimuksen CDI:n kanssa Jaakko Pöyry Consulting pystyy paremmin lähestymään Japanin metsäteollisuutta sekä tarjoamaan sille laaja-alaisempia konsultointipalveluja. Jaakko Pöyry Consultingin asiantuntemus metsäteollisuuden konsultoinnista ja CDI:n paikallistuntemus on vahva yhdistelmä joka tukee Metsäteollisuuden konsultointi
-liiketoimintaryhmän maailmanlaajuista toimistoverkostoa.

Corporate Directions, Inc. on japanilainen, entisten Boston Consultingin vanhempien konsulttien vuonna 1986 perustama liikkeen-johdon konsultointiyritys. Corporate Directionsin palvelut perustuvat erinomaiseen asiantuntemukseen niin Japanin yrityskulttuurista, japanilaisesta liikkeenjohtamisesta kuin länsimaisista konsultointiperiaatteistakin. Monipuolisen asiantuntemuksen ansiosta asiakkaille voidaan tarjota liiketoimintasuunnitelmien tehokkaita yhdistelmiä.

Jaakko Pöyry Consulting on maailman johtavia metsäteollisuusklusterin neuvonantajia. Liiketoimintaryhmä etsii, analysoi ja toteuttaa asiakkailleen uusia luovia ratkaisuja asiakasyrityksen arvon kasvat-tamiseksi ja sen strategian ja toiminnan kehittämiseksi. Jaakko Pöyry Consultingin palveluksessa on noin 300 asiantuntijaa 14:ssä maassa ympäri maailmaa.

JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ

Erkki Pehu-Lehtonen
toimitusjohtaja

Teuvo Salminen
varatoimitusjohtaja