Nokia jatkaa lumilautailun maailmancupin (Snowboad FIS World Cup) sponsorointia


Nokia on uusinut sponsorointisopimuksensa FIS:n (Fédération Internationale de Ski) kanssa ja jatkaa lumilautailun maailmancupin (Snowboad FIS World Cup) pääsponsorina seuraavat kolme vuotta. Sopimusta on mahdollisuus jatkaa kattamaan myös neljäs vuosi. Nokia on toiminut maailmancupin pääsponsorina viimeisen neljän vuoden ajan.

Nokia Snowboard FIS maailmancupin uusi kohokohta on Big Air -kilpailu, joka järjestetään tänä talvena ensimmäisen kerran virallisesti osana maailmancupia. Viiden Big Air -kilpailun myötä lumilautailu laskeutuu vuorilta alas kaupunkeihin, ja tavoittaa siten enemmän yleisöä kuin koskaan aiemmin.

"Tällä kaudella maailmancupista on odotettavissa erityisen jännittävä, sillä se pidetään samaan aikaan vuoden 2002 Salt Lake Cityn talviolympialaisten kanssa. Lumilautailu on nyt toista kertaa mukana talviolympialaisissa, mikä todistaa elävästi, että tämä trendikäs laji on tavoittamassa maailmanlaajuisen yleisön. Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota tänä talvena Big Air -kilpailujen kautta lumilautailun iloa suurelle yleisölle viidessä kaupungissa ympäri maailman", sanoi johtaja Pekka Rantala Nokia Mobile Phonesin Euroopan ja Afrikan markkinoinnista.

Alkaneella kaudella Nokia Snowboard FIS maailmancup esittäytyy ensimmäistä kertaa myös eteläisellä pallonpuoliskolla. Kausi pyörähti menestyksellisesti käyntiin 6. syyskuuta Valle Nevadossa Chilessä, ja päättyy 23. maaliskuuta Tandadalenissa Ruotsissa. Kaiken kaikkiaan Nokia Snowboard FIS maailmancup 2001/2002 sisältää 17 tapahtumaa ympäri maailman. Nokia Snowboard FIS maailmancup sisältää useita kilpailuja kuten Halfpipe, Snowboard Cross, Parallel Slalom, Giant Slalom, Parallel Giant Slalom ja Big Air.

Tarkempaa tietoa Nokiasta ja lumilautailusta löytyy osoitteesta www.nokia.com/snowboard. Sivusto on englanninkielinen.


Lisätietoja:
Nokia Mobile Phones
Viestintä
Puh. 07180 08000

www.nokia.fi
www.nokia.com