Universal Studios tuo menestyselokuviin pohjautuvaa sisältöä Club Nokiaan

Espoo, FINLAND


Nokian matkapuhelinten käyttäjille on nyt tarjolla huippuluokan elokuvasisältöä Club Nokian kautta. Universal Studios Consumer Products Group on solminut pitkäaikaisen lisenssisopimuksen Starcutin kanssa, joka on Nokian langattomien elokuvaviihdepalveluiden sisällön tuottaja. Palvelu on tällä hetkellä tarjolla Club Nokian jäsenille 23 Euroopan maassa ja Australiassa, ja se löytyy Club Nokian Internet-sivuilta osoitteesta www.club.nokia.com. Vuoden 2002 aikana Universalin langaton elokuvasisältö tulee tarjolle Club Nokiaan myös useimmissa Aasian maissa ja Yhdysvalloissa.

Club Nokian jäsenet voivat ladata itselleen elokuviin liittyvää näyttögrafiikkaa, soittoääniä, tekstiviestejä, kuvaviestejä, multimediaviestejä ja pelejä. Kuluttajille avautuu runsaasti kiinnostavaa viihdesisältöä, kun heidän ulottuvilleen tulee laaja valikoima materiaalia niin Universalin viime vuosien elokuvista ja tv-ohjelmista kuin tulevistakin suosikeista. Yli sadan Universalin omistaman tai edustaman elokuvan ja televisio-ohjelman joukkoon kuuluvat mm. Muumio, Muumion paluu, kolme Jurassic Park -elokuvaa, Paluu tulevaisuuteen ja Grinch.

"Starcutin palvelu tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden Universalille ja Nokialle nopeasti kasvavilla laadukkaan langattoman sisällön markkinoilla", sanoo Tim Rothwell, Senior Vice President, Merchandising and Marketing, Universal Studios Consumer Products Group.

"Tulemme työskentelemään tiiviisti Starcutin ja Nokian kanssa, jotta voimme keskeisenä osana tulevien elokuvien markkinointisuunnitelmia esitellä uutta sisältöä kuluttajille. Langattomat markkinat ovat muodostumassa yhä tärkeämmäksi osaksi markkinointistrategiaamme, ja tämä monivuotinen yhteistyösopimus tarjoaa meille tärkeän linkin langattomien palveluiden maailmaan", lisää Kevin Campbell, Senior Vice President, New Media Marketing, Universal Pictures.

"Starcutille Nokian ja Universal Studios Consumer Products Groupin sopimus on iso askel eteenpäin asemamme vakiinnuttamisessa korkealuokkaisten matkapuhelimille räätälöityjen viihdepalveluiden sisällön tuottajana", sanoo Starcutin CEO Juha Tiihonen. "Molempien yhteistyökumppanina toimiva Starcut huolehtii sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta yhdistäen langattoman median ja viihteen parhaat puolet ja osoittaen taitonsa sillanrakentajana tietoliikenne- ja viihdealojen välillä."

"Langattomat viihdepalvelut muuttavat sisällön kuluttamiseen liittyviä tottumuksia. Nokian ja Universalin yhteistyö edustaakin uusia mahdollisuuksia sekä elokuva- että matkapuhelinalalle. Yhteistyöstä hyötyvät myös operaattorit, jotka voivat tarjota asiakkailleen tunnetun merkin kiinnostavaa sisältöä", sanoo Ilkka Raiskinen, Vice President, Mobile Applications and Services, Nokia Mobile Phones. "Projekti tarjoaa käyttäjille kattavan määrän tekijänoikeuksin suojattua sisältöä ja palveluita multimediaviestinnän kaltaisten teknologisten innovaatioiden välityksellä. Sopimus on myös linjassa sen kanssa, että Nokia on sitoutunut laajentamaan ja lisäämään langattomien palveluiden käyttöä avoimien standardien kautta."

Club Nokia tarjoaa palveluita Nokia-matkapuhelinten omistajille Euroopan ja Afrikan alueella. Rekisteröidyttyään Club Nokian jäseneksi Nokia-puhelimen omistaja voi käyttää Club Nokian webbi- ja WAP-palveluita. Lähitulevaisuudessa Club Nokian palvelut ovat Nokia-puhelimen omistajien käytettävissä maailmanlaajuisesti.

Lisätietoja:

Debra Jackman
Universal Studios Consumer Products Group
Puh. +1 818 777 3188
debbie.jackman@unistudios.com

Starcut
Puh. +358 424 5931
info@starcut.com

Nokia Mobile Phones
Communications
Puh. +358 7180 08000

www.nokia.com