Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FLS Industries A/S


I henhold til vedtægternes § 8 indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes onsdag den 24. april 2002 kl. 16.00 i Radisson SAS Falconer Center, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg.

For generalforsamlingen er der følgende dagsorden:

1. Beretning fra bestyrelse og direktion om selskabets virksomhed.

2. Fremlæggelse af årsregnskab med revisionspåtegning og årsberetning samt koncern-regnskab.

3. Godkendelse af årsregnskabet samt beslutning om decharge for direktion og bestyrelse.

4. Bestyrelsens forslag til overskuddets fordeling.

5. Valg af medlemmer til bestyrelsen.

6. Valg af to revisorer.

7. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer.

Årsregnskabet med revisionspåtegning, årsberetning og koncernregnskab for 2001 tillige med dagsorden for generalforsamlingen med de fuldstændige forslag ligger sammen med selskabets vedtægter til eftersyn for aktionærerne fra onsdag den 3. april 2002 på selskabets kontor Vigerslev Allé 77, 2500 Valby.

Adgangskort til generalforsamlingen kan rekvireres ved henvendelse til Danske Bank, telefon 4339 2885 eller fax 4339 4669, samt ved personlig eller skriftlig henvendelse til FLS In-dustries A/S, Vigerslev Allé 77, 2500 Valby. Adgangskort kan rekvireres i perioden fra onsdag den 3. april til og med fredag den 19. april 2002 mellem kl. 9.00 og kl. 16.00.

For navnenoterede aktionærer udstedes adgangskort til den, der ifølge aktiebogen er noteret som aktionær. For aktionærer, der ikke er noteret i aktiebogen, udstedes adgangskort ved forevisning af behørig dokumentation for aktiebesiddelsen i form af en ikke mere end 5 dage gammel depotudskrift fra Værdipapircentralen eller det kontoførende institut (depotstedet).

Det er en betingelse for udøvelse af stemmeret på aktier erhvervet ved overdragelse, at akti-onæren er blevet noteret i selskabets aktiebog eller har anmeldt og dokumenteret sin erhver-velse forud for indkaldelsen til generalforsamlingen, jf. vedtægternes § 11 (b) og (c).

Valby, april 2002
FLS Industries A/S
Bestyrelsen