Electrowatt-Ekonolle 1,5 miljoonan euron käyttö- ja kunnossapitosopimus Filippiineillä


Electrowatt-Ekono (Philippines) Inc., joka kuuluu Jaakko Pöyry Groupin Energia-liiketoimintaryhmään, on solminut 1,5 miljoonan euron käyttö- ja kunnossapitosopimuksen singaporelaisen Carmelray Industrial Park Power Corporationin kanssa.
 
Toimeksianto on kolmen vuoden jatkosopimus Electrowatt-Ekonon aiemmalle käyttö- ja kunnossapitosopimukselle, joka koski Manilan ulkopuolella sijaitsevan teollisuusalueen energiahuollosta vastaavaa 2 x 3,5 MW:n IPP-dieselvoimalaa. Sopimus laajensi Electrowatt-Ekonon palvelut myös kattamaan näiden yksiköiden lisäksi kaksi 7 MW:n dieselgeneraattoria.
 
Sopimus noudattaa Electrowatt-Ekonon strategiaa lisätä käyttö- ja kunnossapitopalvelujensa tarjontaa maailmanlaajuisesti, keskittyen erityisesti yhteistyöhön yksityisten, monikansallisten organisaatioiden kanssa. Carmelray Industrial Park Power on singaporelaisen Ascendas-yhtiön filippiiniläinen tytäryhtiö. Ascendas on merkittävä teollisuusalueiden ja -kiinteistöjen kehittäjä Aasiassa.
 
Energia-liiketoimintaryhmä käyttää liikenimeä Electrowatt-Ekono. Sen liikevaihto vuonna 2001 oli 127 miljoonaa euroa. Electrowatt-Ekonolla on toimistoja 20 maassa ja se työllistää 1200 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti.
 
JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ
 
Satu Perälampi
Sijoittajasuhteet