Nokia ja kansainvälinen WWF aloittavat maailmanlaajuisen ympäristöyhteistyön


Nokia ja kansainvälinen WWF ovat allekirjoittaneet sopimuksen sidosryhmäkeskustelujen sekä Nokian työntekijöille suunnatun uuden ympäristökoulutuksen käynnistämisestä maailmanlaajuisesti. Sopimus on allekirjoitettu kolmeksi vuodeksi.
 
Nokia ja WWF toteuttavat useita ohjelmia, joiden puitteissa työntekijät voivat oppia ympäristöasioista. Nokia ja WWF järjestävät yhteistyössä Nokian työntekijöille koulutustapahtumia ja seminaareja sekä edistävät aktiivista keskustelua ympäristöasioista.
 
"Olennainen osa ympäristöasioidemme entistä parempaa hoitamista on ympäristöajattelun yhdistäminen toimintamme kaikkiin osa-alueisiin," sanoo Nokian johtaja Veli Sundbäck. "Yhteistyö WWF:n kanssa tarjoaa työntekijöillemme tilaisuuden suoraan osallistumiseen sekä mahdollisuuden oppia lisää luonnosta ja  ympäristöstä."
 
"Pyrimme saamaan mahdollisimman monet yritykset ja teollisuudenalat työskentelemään kanssamme suojellaksamme luonnon monimuotoisuutta," sanoo kansainvälisen WWF:n pääjohtaja Claude Martin. "Nokia edustaa meille johtavaa yritystä, joka suhtautuu ympäristöasioihin vakavasti. Toiminta Nokian työntekijöiden kanssa kaikkialla maailmassa on kokemus, jonka avulla Nokia ja WWF voivat oppia toisistaan ja auttaa molempia pääsemään tavoitteisiinsa."
 
 
Lisätietoja antaa:
Nokia
Yhtymäviestintä
Lehdistökyselyt:
Puh. 07180 34900
Faksi: 07180 38226
Sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.com
www.nokia.fi
 
 
Suomen WWF
Pääsihteeri Timo Tanninen
Puh. (09) 7740 1052 sekä 040 574 9266
Sähköposti: timo.tanninen@wwf.fi
 
www.wwf.org
www.wwf.fi