DTAC ottaa käyttöön Nokian multimediapalvelut Thaimaassa


Nokia ja johtava thaimaalainen matkapuhelinoperaattori Total Access Communications (DTAC) ovat tänään julkistaneet DTAC Streaming -multimediapalvelut. Multimediapalvelut on kehitetty DTACin ja Nokian välisenä EASY Applications Factory -yhteistyöhankkeena.
 
DTAC Streaming tuo DTACin asiakkaiden käyttöön ladattavat musiikkivideot, Bakery Musicin (BMG) karaokepalvelut ja elokuvien esikatselun.
 
Multimediapalvelut toimitetaan Nokian GPRS/EDGE-verkossa ja niitä voi selata Djuce WAP-portaalin (wap.djuice.co.th) kautta Nokia 3650-puhelimella.
 
DTAC streaming -multimediapalvelut ovat tarjolla DTACin asiakkaille koko maassa. Palvelun tilaus on alussa maksuton ja palveluihin sovelletaan normaaleja GPRS-viestiliikennekustannuksia.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
Lisätietoja antaa:
 
Viestintäosasto
Nokia Networks
Puh. 07180 38195
sähköposti: networks.communications@nokia.com
www.nokia.com
www.nokia.fi