SMART laajentaa matkapuhelinpalveluita Nokia Connect GSM Solution- ratkaisulla


Filippiiniläinen matkapuhelinoperaattori SMART Communications Inc laajentaa verkkoaan Nokia Connect GSM Solution -ratkaisulla. Toimitukset ovat jo alkaneet ja niihin kuuluu muun muassa Nokia ConnectSite 10 -tukiasemia, Nokia Flexihopper -mikroaaltoradioita ja antennijärjestelmiä.
 
Nokia Connect GSM Solution -ratkaisu mahdollistaa merkittävät säästöt verkkojen investointi- ja käyttökustannuksiin perinteiseen GSM-verkkoon verrattuna. Kustannussäästöihin päästään valmiiksi kustannusoptimoiduilla tukiasemaratkaisuilla ja verkkosuunnittelulla, jotka yhdessä maksimoivat tilaajamäärän tukiasemaa kohti ja samalla minimoivat tarvittavien tukiasemien määrän. SMARTin tapauksessa säästöt ovat noin 40 prosenttia.
 
Kustannussäästöt tukevat operaattorien liiketoimintaa maissa, joissa keskimääräinen tilaajalaskutus on alhainen. Operaattorit voivat näin tarjota uusille asiakkaille räätälöityjä puhelimia ja matkapuhelinpalveluita.
 
"Operaattorit ovat perinteisesti keskittyneet kaupunkeihin. Maaseutualueet kuitenkin tarjoavat paljon mahdollisuuksia, ja Nokia Connect GSM Solution sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti", toteaa SMARTin pääjohtaja Napoleon Nazareno.
 
SMARTilla on yli 10 miljoonaa matkapuhelinasiakasta. Yhtiö on Filippiinien johtava matkapuhelinoperaattori.
 
 
Lisätietoja antaa:
 
Viestintäosasto
Nokia Networks
Puh. 07180 38195
sähköposti: nokia.networks@nokia.com
 
Nokia
Viestintä
Puh: 07180 34900
Sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.com
www.nokia.fi