Uitnodiging Ahold Aandeelhoudersvergadering


Beste mediarelatie,

Graag wil ik u informeren over de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ahold, die zal plaatsvinden op woensdag 18 mei 2005, vanaf 10.00 uur. De vergadering wordt gehouden in het Lucent Danstheater, Dr. Anton Philipszaal, Spuiplein 150, 2511 DG Den Haag.
U kunt vanaf 09.30 uur aldaar bij de balie terecht voor registratie, waartoe een perskaart of paspoort vereist is.
 
Ik verzoek u ons uiterlijk vrijdag 13 mei voor 15.00 uur te melden of u de vergadering zal bijwonen. Dat kan via een reply op deze e-mail of telefonisch via nummer 075 - 6595720.
 
Wij stellen cameraploegen en de fotograferende pers graag in de gelegenheid om voor aanvang van de aandeelhoudersvergadering gedurende 5 minuten te filmen en foto's te maken van de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur. We hechten er tevens grote waarde aan om te benadrukken dat er - mede in verband met het ordelijke verloop van de aandeelhoudersvergadering - tijdens deze bijeenkomst geen verdere gelegenheid zal zijn om te fotograferen, te filmen en / of radio-opnames te maken. Ik verzoek u dit vooraf met uw cameraploeg en/of fotoredactie op te nemen.
 
Ik wil ook graag onder uw aandacht brengen dat het niet mogelijk is de zaal te betreden of opnieuw binnen te gaan, zodra de vergadering is begonnen of wanneer u de zaal heeft verlaten. Voor de pers zijn achterin de zaal stoelen gereserveerd. Voor deze dag is een perskamer beschikbaar en kan er gebruik worden gemaakt van ISDN-lijnen voor radioverslaggevers en persbureaus.

Met vriendelijke groet,

Walter Samuels
Director Corporate Communications