AvH en NPM nemen Trasys over


Trasys is een onafhankelijke, Belgische IT services provider. Haar geïntegreerd aanbod omvat zowel consulting als de ontwikkeling van software oplossingen, de integratie van software pakketen, onderhoud en outsourcing. Trasys biedt informatica oplossingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van bedrijven uit de financiële sector, de industrie, de lucht- en ruimtevaart, nutsbedrijven alsook publieke en internationale instellingen. Trasys' klantenbasis bevat talrijke Europese instellingen, Belgische overheidsinstellingen, verschillende bedrijven uit de Suez Groep en industriële ondernemingen.
 
Trasys is actief vanuit kantoren te Brussel, Hoeilaart, Charleroi, Mechelen, Luxembourg en Londen wat haar toelaat dicht bij haar klanten te staan. In Athene heeft Trasys ook een software development centrum. Daarnaast beschikt Trasys over een paneuropees netwerk van gespecialiseerde partners.
 
Trasys telt 550 medewerkers en realiseert een omzet van EUR 60 miljoen.
 
Meer gedetailleerde informatie is beschikbaar op de website www.trasys.be
 


Ackermans & van Haaren is thans een gediversifieerde groep actief in 3 kernsectoren : bagger , milieu- en aannemingsdiensten (DEME, één van de grootste baggerbedrijven ter wereld - Algemene Aannemingen Van Laere, een toonaangevende aannemer in België), financiële diensten (Bank Delen, één van de grootste onafhankelijke privé-vermogensbeheerders in België - Bank J.Van Breda & C°, niche-bank voor de ondernemer en de vrije beroepen in België - Leasinvest-Extensa, een belangrijke vastgoedontwikkelaar en investeerder in België/Luxemburg) en private equity (Sofinim, één van de grootste risicokapitaalverschaffers in België met een EVCA-waarde van € 300 miljoen op 30.06.05).
De groep concentreert zich op een beperkt aantal strategische participaties met een belangrijk groeipotentieel. De marktkapitalisatie van AvH bedraagt ongeveer € 1,5 miljard.
AvH is opgenomen in de BEL Mid index en is lid van Euronext Next Prime.



Alle persberichten van AvH en haar belangrijkste groepsvennootschappen evenals de 'Investor Presentation' kunnen ook geraadpleegd worden op de AvH website : www.avh.be.

Antwerpen, 9 februari 2006

Voor bijkomende informatie kunt u telefonisch terecht bij :
Piet Dejonghe
Lid van het Executief Comité
tel: +32.3.231.87.70
e-mail : dirsec@avh.be

Attachments

AvH PR