Amer Sports Oyj:n yhtiökokouskutsu


Amer Sports Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 5.3.2008 kello 14.00 alkaen Amer Sports Oyj:n pääkonttorissa, Mäkelänkatu 91, Helsinki.
 
Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:
 
1. Yhtiöjärjestyksen 8 §:n ja osakeyhtiölain 5 luvun 3 §:n mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat
 
Hallituksen kokoonpano
 
Hallituksen nimitysvaliokunta ehdottaa yhtiökokoukselle, että hallituksen jäsenten lukumääräksi vahvistettaisiin seitsemän (7) ja että hallituksen jäseninä jatkaisivat Felix Björklund, Ilkka Brotherus, Tuomo Lähdesmäki, Timo Maasilta, Roger Talermo, Anssi Vanjoki ja Pirjo Väliaho. Valittavan hallituksen toimikausi päättyy vuoden 2009 varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.
 
Tilintarkastaja
 
Yhtiöjärjestyksen 8 §:n mukaan varsinainen yhtiökokous valitsee tilintarkastajan, jonka on oltava Keskuskauppakamarin hyväksymä tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastajan toimikausi on yksi tilikausi. Amer Sports Oyj:n hallituksen tarkastusvaliokunta ehdottaa yhtiökokoukselle, että tilintarkastajaksi valitaan KHT-yhteisö PricewaterhouseCoopers Oy, päävastuullisena tilintarkastajanaan Jouko Malinen, KHT.
 
Asiakirjojen nähtävilläpito
 
Jäljennökset tilinpäätöstä koskevista asiakirjoista sekä hallituksen ehdotukset liitteineen ovat osakkeenomistajien nähtävillä keskiviikosta 27.2.2008 alkaen Amer Sports Oyj:n pääkonttorissa ja yhtiön internetsivuilla, www.amersports.com. Osakkeenomistajille lähetetään pyynnöstä jäljennökset asiakirjoista (puh. 09-7257 8266/Katariina Tauru tai sähköposti katariina.tauru@amersports.com).
 
Osallistumisoikeus
 
Oikeus osallistua kokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on merkittynä osakkeenomistajaksi Suomen Arvopaperikeskus Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon perjantaina 22.2.2008.
 
Hallintarekisteröidyn osakkeenomistajan osallistuminen yhtiökokoukseen
 
Osakkeenomistaja, jonka osakkeet on merkitty hänen arvo-osuustililleen, on myös rekisteröity yhtiön osakasluetteloon. Hallintarekisteröidyn osakkeen omistaja voidaan viimeistään kymmenen päivää ennen yhtiökokousta ilmoittaa tilapäisesti merkittäväksi osakasluetteloon yhtiökokoukseen osallistumista varten.
 
Ilmoittautuminen
 
Osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan viimeistään perjantaina 29.2.2008 ennen klo 16.00 joko kirjallisesti osoitteella Amer Sports Oyj, Osakerekisteri, PL 130, 00601 Helsinki tai puhelimitse numeroon 09-7257 8320 tai sähköpostitse osoitteella amersports@yhteyspalvelut.elisa.fi
 
Ilmoittautumisen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan edellä mainittuun osoitteeseen ilmoittautumisajan kuluessa.
 
Osingonmaksu
 
Hallituksen ehdotuksen mukainen osinko 31.12.2007 päättyneeltä tilikaudelta on 0,50 euroa osakkeelta. Oikeus osinkoon on vain sillä, joka osingonmaksun täsmäytyspäivänä maanantaina 10.3.2008 on merkittynä Suomen Arvopaperikeskus Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Osingonmaksupäivä on tiistai 18.3.2008.
 
 
Helsingissä, 6. helmikuuta 2008
 
AMER SPORTS OYJ
 
Hallitus
 
 
AMER SPORTS OYJ
Viestintä
 
 
Maarit Mikkonen
Viestintäpäällikkö
Puh. (09) 7257 8306, sähköposti: maarit.mikkonen@amersports.com
 
 
JAKELU
OMX Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com
 
AMER SPORTS OYJ
Amer Sports Oyj (www.amersports.com) on maailman johtava urheiluvälineyhtiö, jonka tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Precor, Atomic ja Suunto. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä, suoritusta parantavia urheiluvälineitä aktiiviharrastajille. Toimintaa tasapainottavat monipuolinen lajivalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla.
 
 
 

Attachments

Amer Sports Oyj:n yhtiökokouskutsu