HOOFDDORP, THE NETHERLANDS--(Marketwire - February 22, 2008) - Ralph Oats en Cathy Oats, Stichters van Wellness International Network, Ltd. (WIN), een onbetwiste leider op het gebied van gezondheid en voedingindustrieën kondigen u de verdere uitbreiding aan van Wellness International Network! Consumenten in de Europese Unie zullen genieten van de voordelen van de Wellness International Network kwalitatief hoogstaande producten die nu beschikbaar zijn voor persoonlijke consumptie -- inclusief best sellers zoals BioLean(R) System (BioLean II(R), Accelerator(TM), BioLean Free(R), LipoTrim(TM), Mass Appeal(TM), ProXtreme(TM) en Sure2Endure(TM)), Winrgy(R), Food For Thought(R) en ons uiterst zuiver omega-3 supplement van farmaceutische kwaliteit met meer dan 85% omega-3 vetzuren, WINOmeg3complex(TM). WIN heeft onlangs ook een nieuw hoogabsorberend CoQ10 supplement geïntroduceerd, WIN CoQ10, aan hun uitgebreide productgamma en zijn van plan dit ook in Europa beschikbaar te maken.

Europese consumenten kunnen alle momenteel beschikbare producten bestellen bij het Wellness International Network Europese filiaal, WIN Worldwide BV, voor persoonlijke consumptie (bepaalde beperkingen gelden). Ralph Oats en Cathy Oats kijken er vol spanning naar uit de Wellness International Network topproducten te kunnen delen naarmate ze hun globale uitbreiding doorvoeren en een bedrijf opbouwen van miljarden dollar’s.

Vele mensen in heel de wereld hebben momenteel reeds veel succes met de Wellness International Network producten, inclusief gewichtsverlies en verhoogde energie en vitaliteit. Als bedrijf erkent WIN dat de ontwikkelingen in de gezondheid en welzijnindustrie uiterst positief zijn en kijkt er naar uit Europa te kunnen voorzien van het WIN bewezen, resultaatgeöriënteerd productgamma -- zodat ook zij kunnen genieten van de fysieke en mentale voordelen van de WIN producten!

Over WIN

Wellness International Network is gespecialiseerd in gezondheid en voedingsproducten . Het volledige voedingsgamma is opgenomen in de “Physician’s Desk Reference(R) (PDR(R)) (een commercieel gepubliceerde compilatie van producenten) als receptvrije geneesmiddelen, voedingssupplementen en kruiden, een toonaangevende referentie in de gezondheidszorg en een aantal producten werden gecontroleerd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RVIM) in Nederland op basis van de normen van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) uit naam van het Nederlands Olympisch Comité (NOC) en de Nederlandse Sportfederatie (NSF). De gecontroleerde producten worden opgenomen in de ‘witte lijst’, een lijst van producten die als veilig beschouwd worden door topatleten. Meer informatie over "It Pays to Live Well(R)" at www.winworldwidebv.nl.

Contact informatie: Contactpersoon: Wellness International Network marketing@winltd.com