Kutsu Amer Sports Oyj:n ylimääräiseen yhtiökokoukseen


Amer Sports Oyj:n hallitus kutsuu yhtiön osakkeenomistajat ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 4.6.2008 kello 14.00 alkaen Amer Sports Oyj:n pääkonttorissa, Mäkelänkatu 91, Helsinki.
 
Novator Finland Oy on osakeyhtiölain 5 luvun 4 pykälän perusteella pyytänyt ylimääräisen yhtiökokouksen koollekutsumista.
 
Kokouksessa käsiteltävät asiat
 
Amer Sports Oyj:n hallituksen nimitysvaliokunta ja osakkeenomistaja Novator Finland Oy ehdottavat yhtiökokoukselle, että
 
1.       Yhtiön nykyiset hallituksen jäsenet vapautetaan tehtävästään
2.       Valitaan uuden hallituksen jäsenet
 
Osallistumisoikeus
 
Oikeus osallistua kokoukseen on osakkeenomistajalla, joka on merkittynä osakkeenomistajaksi Suomen Arvopaperikeskus Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon perjantaina 23.5.2008.
 
Hallintarekisteröidyn osakkeenomistajan osallistumisoikeus
 
Osakkeenomistaja, jonka osakkeet on merkitty hänen arvo-osuustililleen, on myös rekisteröity yhtiön osakasluetteloon. Hallintarekisteröidyn osakkeen omistaja voidaan viimeistään kymmenen päivää ennen yhtiökokousta ilmoittaa tilapäisesti merkittäväksi osakasluetteloon yhtiökokoukseen osallistumista varten. Tilapäistä rekisteröitymistä varten osakkeenomistajan tulee hyvissä ajoin ennen 23.5.2008 ottaa yhteyttä hallintarekisterin hoitajaansa.
 
Ilmoittautuminen
 
Ilmoittautuminen yhtiökokoukseen alkaa maanantaina 12.5.2008 ja päättyy perjantaina 30.5.2008 klo 16.00.
 
Ilmoittautumisen voi tehdä kirjallisesti osoitteeseen Amer Sports Oyj, Osakerekisteri, PL 130, 00601 Helsinki tai puhelimitse numeroon (09) 7257 8320 tai sähköpostitse osoitteella amersports@yhteyspalvelut.elisa.fi
 
Ilmoittautumisen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan edellä mainittuun osoitteeseen ilmoittautumisajan kuluessa.
 
Helsingissä, 4. huhtikuuta 2008
 
AMER SPORTS OYJ
 
Hallitus
 
 
AMER SPORTS OYJ
Viestintä
 
 
Maarit Mikkonen
Viestintäpäällikkö
Puh. (09) 7257 8306, sähköposti: maarit.mikkonen@amersports.com
 
 
JAKELU
OMX Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com
 
AMER SPORTS OYJ
Amer Sports Oyj (www.amersports.com) on maailman johtava urheiluvälineyhtiö, jonka tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Precor, Atomic ja Suunto. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä, suoritusta parantavia urheiluvälineitä aktiiviharrastajille. Toimintaa tasapainottavat monipuolinen lajivalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla.
 

Attachments

Kutsu Amer Sports Oyj:n ylimääräiseen yhtiökokoukseen