FLSmidth indgår vedligeholdelseskontrakt i Mexico


For at udføre disse serviceydelser, vil FLSmidth stille højt kvalificerede vedligeholdelses-specialister til rådighed for at sikre, at den erfaring og teknologi som FLSmidth har erhvervet og udviklet i årenes løb i forbindelse med andre vedligeholdelseskontrakter, især hos Minera Los Pelambres og Collahuasi i Chile, bliver nyttiggjort på det nye anlæg.
 
Første gruppe af teknikere vil påbegynde deres arbejde i april 2008, efterfulgt af en større gruppe kollegaer i september 2008, der skal udføre første fase af bly-zink koncentreringsanlægget. Ved den anden fase af koncentreringsliniens forventede idriftsættelse i 2010 vil den fulde medarbejderstyrke være på op til 150 personer.
 
Minera Peñasquito, som ejes af Gold Corp, et canadisk mineselskab, vil, når anlægget er i fuld drift i 2010, være operatør af verdens største bly-zink koncentreringsanlæg.
 
FLSmidth Minerals har leveret selve procesanlægget, der udover to SAG møllerier og to kuglemøllerier omfatter verdens største komplette flotationsanlæg samt alt udstyr til grovgodsbehandling og koncentratafvanding. For yderligere oplysninger om udstyret se meddelelse Nr. 29 - 2007.
 
"FLSmidth er valgt som leverandør af disse serviceydelser på baggrund af de mangeårige driftserfaringer, vi har opnået i Chile, samtidig med at vi har konstrueret og leveret alt det væsentlige procesudstyr til anlægget. Dette viser endnu engang styrken ved vores One Source - One Partner forretningskoncept," udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.
                                      
     -------------------------------------
  
Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til adm. koncernchef Jørgen Huno Rasmussen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00. 
 
For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.
 
Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations

Attachments

PDF-version