Source: MDM Communications

Strunden går ind i U.S. RE ApS; Skafte forfremmet til vicepræsident.

BASEL, SWITZERLAND--(Marketwire - February 3, 2010) - Ruslana Strunden, en aktuar med omfattende erfaring i skadesforsikring og genforsikring, er gået ind i U.S. RE ApS som vicepræsident, og Henrik Skafte, er forfremmet til vicepræsident, meddelte administrerende direktør Mark Lucas.

U.S. RE ApS er det europæiske datterselskab til U.S. RE Corporation, det internationale mæglerfirma inden for genforsikring. "Ruslana tilfører en U.S. RE ApS-teamet en rigdom af erfaring i genforsikring og aktuarvidenskab, og Henrik har spillet en vigtig rolle i vore mægleroperationer, udtalte " Lucas.

I de seneste år har Strunden bestridt aktuarposter hos Gothaer Re, Tillinghast-Towers Perrin og Zurich Re i Köln, Tyskland. Tidligere har hun været stabsmedlem i SNG, 'Fællesskabet af Uafhængige Stater' og de Forenede Nationers udviklingsprogram i sit hjemland, Republikken Moldova. Hun har tjent som medlem af aktuarernes styregruppe i den europæiske alliance af forsikrings- og finanstjenester.

Skafte gik ind i U.S. RE ApS i 2005 som assisterende vicepræsident. Han har arbejdet som genforsikringsmægler på det skandinaviske marked og har udviklet et speciale i livsgenforsikring. Før han kom til U.S. RE ApS, var han ledende administrator i den finansielle ledelse i Mellemfolkeligt Samvirkes kontor i Kampala, Uganda. Tidligere har Skafte haft korte ansættelser hos Nordea Liv & Pension, Forsikringsakademiet, Unibank, og Danica.

U.S. RE ApS' moderselskab, U.S. RE Corporation, Inc., er et verdensomspændende mægler- og rådgivningsfirma inden for genforsikring. Firmaet har kontorer i New York, Atlanta, Basel, Bermuda, Buenos Aires, København, Istanbul, Mauritius, Milano og Sao Paulo.

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte Mechlin Moore, MDM Communications (Kontor: 845-920-7081; Mobil: 239-777-1595; mmoore@usre.com).

Contact Information: Kontakt: Mechlin Moore MDM Communications Kontor: +1 845-920-7081 Mobil: +1 239-777-1595 mmoore@usre.com