BALTIMORE, MD--(Marketwire - May 31, 2011) - Algeco Scotsman, johtava globaali liikepalveluyritys, joka keskittyy modulaarisiin tila- ja turvavarastointiratkaisuihin, ilmoitti tänään ryhtyneensä järjestelyihin hankkiakseen Ausco Modular Holdings Ltd.:n (Ausco), joka on modulaaristen rakennusten johtava tarjoaja Australiassa ja Uusi-Seelannissa. Järjestelyissä noudatetaan Algeco Scotsmanin omistajien tekemää sopimusta Auscon hankkimiseksi Waco International Limitediltä. Kaupan odotetaan toteutuvan ehtojen mukaan kesäkuun 2011 loppupuolella.

Ausco, jonka päämaja sijaitsee Brisbanessa, Australiassa, on modulaaristen rakennusten ja majoitusyksiköiden merkittävä tarjoaja Länsi-Australian ja Queenslandin voimakkaasti kasvavilla kaivostyö-, öljy- ja kaasumarkkinoilla. Erinomaisten suunnittelu-, kokoonpano- ja palvelukykyjen ansiosta Ausco on kehittänyt korkealuokkaisen tuotevalikoiman sekä yhden suurimmista vuokrakalustoista Australiassa ja Uusi-Seelannissa, joka sisältää yli 14 000 moduulia. Yritys toimii myös hyvin puoleensavetävillä rakenna-omista-käytä-markkinoilla. Se tarjoaa uudelleensijoitettavia majoitustiloja työntekijöille Australian kaukaisilla alueilla, usein lähellä kaivostyö- tai infrastruktuuriprojekteja.

Järjestely tarjoaa Algeco Scotsmanille merkittävän markkinaläsnäolon Aasian-Tyynenmeren alueella, merkittävän aseman ennätyksellisesti kasvaville markkinoille ja yrityksen nykyisen maantieteellisen alueen suurentamisen. Tänä päivänä Algeco Scotsmanilla on johtavat markkina-asemat yli 20 maassa kautta Pohjois-Amerikan ja Euroopan. Algeco Scotsman on lisännyt globaalia johtoasemaansa modulaarisilla tila- ja turvallisten varastointiratkaisujen markkinoilla toteuttamalla globaalia laajentamisstrategiaa nykyisen omistajansa, TDR Capital LLP:n tukemana.

"Ausco-kauppa edistää strategista tavoitettamme laajentua voimakkaasti kasvaville markkinoille ja tarjoaa laajenemismahdollisuuden suuremmalla Aasian-Tyynenmeren alueelle", sanoi Duncan Gillis, Algeco Scotsmanin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. "Tämä kauppa tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia kaivostyö-, energia- ja resurssisektoreilla Australiassa, joissa ilmenee voimakasta kysyntää pääasiallisesti Kiinan taloudellisen kasvun ajamana. Liiketoiminta hyötyy myös kaupallisen, teollisen ja rakennuskysynnän noususta kotimaisilla ydinmarkkinoilla."

Ausco Modular Holdings Ltd. oli osa Waco International Limitediä, johtavaa teollisten palveluiden yritystä, jolla on toimintaa Australiassa, Etelä-Afrikassa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja joka on Unitas Capitalin ja CCMP Capitalin yhteisomistuksessa.

Tietoa Algeco Scotsmanista

Algeco Scotsman on johtava globaalien liiketoimintapalveluiden tarjoaja, joka keskittyy modulaarisiin tila- ja varastointiratkaisuihin. Yritys toimii nimellä Williams Scotsman Pohjois-Amerikassa ja nimellä Algeco Euroopassa. Yritys hallinnoi yli 300 000 yksikön kalustoa, ja sillä on toimintoja Belgiassa, Kanadassa, Kiinassa, Tšekin tasavallassa, Virossa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Liettuassa, Luxemburgissa, Meksikossa, Alankomaissa, Puolassa, Portugalissa, Romaniassa, Venäjällä, Slovakiassa, Espanjassa, Ruotsissa, Arabiemiirikunnissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Yrityksen maine perustuu poikkeukselliseen asiakaspalveluun, liiketoimintaoperaatioiden tehokkaaseen hallintaan sekä jatkuvaan tuoteinnovaatioon. Algeco Scotsmanin globaali läsnäolo yhdistettynä sen paikallisten markkinoiden asiantuntevuuteen mahdollistaa esimerkillisten palveluiden tarjoamisen, jotka on räätälöity toteuttamaan asiakkaiden ainutlaatuiset tarpeet kaikkialla maailmassa. Lisätietoja löytyy verkkosivustolta www.algecoscotsman.com.

Contact Information:

Mediakontakti:
Tracey Cassidy
Rose Communications
Matkapuhelin: 917-741-6246
Sähköposti: tcassidy@rosecomm.com