Dėl Įmonių grupei „ALITA“, AB, suteiktos paskolos pertvarkymo

Alytus, Lietuva, 2011-10-06 18:32 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Įmonių grupė „ALITA“, AB (pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta ir veikianti akcinė bendrovė, juridinio asmens kodas 302444238, registruotos buveinės adresas Miškininkų g. 17, Alytus, Lietuvos Respublika, duomenys apie Bendrovę kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre) (toliau – Bendrovė) informuoja, kad 2011 m. spalio 6 d. įsigaliojo Bendrovės ir „Swedbank“, AB 2011 m. spalio 5 d. susitarimas dėl 2006 m. birželio 29 d. kredito linijos sutarties Nr. 06-046799-KL (su vėlesniais pakeitimais) pakeitimo ir papildymo. Šiuo susitarimu buvo susitarta, kad bendra Bendrovei suteiktų kreditų suma yra sumažinta iki 13 646 681,07 EUR ir kreditai laikantis nustatyto grafiko turi būti grąžinti „Swedbank“, AB iki 2016 m. balandžio mėn.

Papildomą informaciją teikia generalinio direktoriaus patarėjas, pavaduojantis generalinį direktorių, Vytautas Junevičius, tel.: (8 315) 57243.