OUTOTEC OYJ:LLE TOIMITILAT YIT:N BUSINESS PARK SAFIIRISTA ESPOON MATINKYLÄSSÄ


Helsinki, 2011-11-16 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  YIT OYJ                            LEHDISTÖTIEDOTE                 16.11.2011 klo 14.00

 

OUTOTEC OYJ:LLE TOIMITILAT YIT:N BUSINESS PARK SAFIIRISTA ESPOON MATINKYLÄSSÄ

YIT Rakennus Oy on solminut vuokrasopimuksen 11.11.2011 teknologiayhtiö Outotec Oyj:n kanssa Espoon Matinkylään sijoittuvista uusista toimitiloista. Nyt allekirjoitetulla sopimuksella Outotec vuokraa YIT:ltä yhteensä noin 10 500 m2 toimistotilaa, joka laajuudeltaan kattaa noin 75 % YIT:n energianero-konseptin mukaisesti rakennettavaa Business Park Safiiria. Samassa allekirjoitustilaisuudessa Outotec vuokrasi myös Peab Oy:ltä toimitilaa Safiirin viereen nousevasta Eventes Business Gardenista.

Business Park Safiiri rakentuu kahdessa vaiheessa Länsiväylän varrelle kauppakeskus Iso Omenan viereen. Safiirin ensimmäisen vaiheen rakentaminen on jo käynnissä ja se valmistuu maaliskuussa 2012. Toinen vaihe käynnistyy maaliskuussa 2012 valmistuen kesäkuussa 2013. Kokonaisuudessaan uudishanke on pinta-alaltaan noin 14 000 m2. Sopimuksen mukaisesti Outotec ottaa käyttöönsä ensimmäisen vaiheen tiloista yli puolet ja vuonna 2013 valmistuvat toimitilat kokonaan. Muita Business Park Safiiriin sijoittuvia vuokralaisia ovat HUS, FIT1 Fitnessclub ja Delicatessen Ravintolat.

- Outotecin vuokrasopimus on YIT:lle jo kolmas suuri pääkonttoritason vuokraus pääkaupunkiseudulla viimeisen vuoden aikana. Sopimuksen myötä varmistui myös seuraavan toimistokohteemme, Safiirin toisen vaiheen, käynnistyminen, mikä vahvistaa edelleen asemaamme pääkaupunkiseudun toimitilamarkkinoilla. Safiirille haetaan myös kansainvälistä LEED-sertifiointia, kertoo YIT:n toimistorakentamispalvelut-yksikön johtaja Jarkko Pakkala.

Lisätietoja:
Jarkko Pakkala, yksikön johtaja, toimistorakentamispalvelut, YIT Rakennus Oy, puh. 040 830 7204, jarkko.pakkala@yit.fi

 YIT OYJ

 

Virva Salmivaara
Viestintäjohtaja

 

YIT on merkittävä eurooppalainen kiinteistö- ja rakennusalan sekä teollisuuden palveluyritys. Rakennamme, kehitämme ja ylläpidämme hyvää elinympäristöä Pohjoismaissa, Venäjällä, Baltian maissa sekä Keski-Euroopassa. Vuonna 2010 YIT:n liikevaihto oli noin 3,8 miljardia euroa. Konsernin henkilöstömäärä on noin 26 000. YIT:n osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi