AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - Sep 10, 2012) - IBC 2012 -- Arxan(R) Technologies,de marktleider in softwarebescherming voor de apps-economie , kondigde vandaag aan dat castLabs, een wereldwijde leverancier van innovatieve software, technologieën en diensten voor digitale videouitzendingen en streamingsystemen, Arxans softwarebeveiliging en sabotagebestendige oplossingen heeft gekozen voor de beveiliging van haar op Android gebaseerde video-afspeelprogramma en softwareontwikkelingsset, die volledig compatibel is met het gemeenschappelijke ultraviolette bestandsformaat (CFF).

Productdemonstraties van castLabs' Android-afspeelprogramma met de inhoudsbescherming van Arxan kunnen worden bekeken bij l 14/Pod 143 tijdens IBC 2012 in Amsterdam, 10-11 september 2012.

CastLabs' op Android gebaseerde video-afspeelprogramma is het eerste video-afspeelprogramma voor het Android-platform dat geïntegreerd kan worden met de ultraviolette online digitale bibliotheek, wat consumenten een extra niveau van vrijheid en flexibiliteit biedt om hun favoriete films en tv-programma’s zowel thuis als buitenshuis te bekijken.

Arxan zorgt voor een diepgaande beschermingsaanpak van digitale mediabescherming die castLabs’ softwareprogramma’s op een veerkrachtige en bewezen manier beschermt tegen sabotage en terugontwikkeling (reverse-engineering) van codes en IP’s. Arxans beveiligingsoplossingen bieden meerdere beschermingslagen en voldoen aan de vereisten van de DRM-robuustheidsvoorschriften, inclusief het vermogen om de bescherming te vernieuwen zonder afbreuk te doen aan de beleving van de eindgebruiker.

Consumenten verwachten overal en te allen tijde toegang tot content in deze wereld van verbinding van alles met alles, en onze technologie maakt het voor hen mogelijk om hoogstaande ultravioletfilms van hoge resolutie te verkrijgen op één van de snelst groeiende mobiele platforms ter wereld,” aldus Michael Stattmann, de algemeen directeur van castLabs. "Arxans softwarebeveiliging en anti-sabotageoplossingen bieden multi-DRM-bescherming en beveiligen ons programma om de inhoud te verzekeren en de IP te beschermen tegen hackers en andere bedreigingen."

"Ultraviolet maakt een weergaloze groei door met steeds meer studio’s die nieuwe films uitbrengen die consumenten direct naadloos op hun mobiele apparaat kunnen krijgen," zei Mike Dager, Chief Executive Officer van Arxan. "Wij zijn bijzonder trots dat wij castLabs kunnen ondersteunen met onze meerlaagse, diepgaande beveiligingsaanpak die IP beschermt en zowel de inkomsten en businessmodellen als de merkintegriteit op het Android-platform. ."

Arxans klanten bestrijken het hele digitale media-ecosysteem, van leidende spelontwikkelaars tot digitale media-afspeelprogramma’s tot afgeschermde toegang tot DRM-leveranciers (inclusief Widevine, dat nu van Google is). Arxans technologie omvat een multi-DRM-aanpak en ondersteunt de robuustheidsvoorschriften van meerdere standaarden (Marlin, Playready, OMA, etc.). Arxan is ook lid van het Digital Entertainment Content Ecosystem (UltraViolet), de Consumer Electronics Association (CEA), het Marlin Partnerprogramma en de PC Gaming Alliance.

OVER ARXAN TECHNOLOGIES:
Arxan Technologies Inc. is de marktleider in programmabeveiligingsoplossingen die de app-economie beschermen. Arxan beveiligt mobiele, bureaublad-, server- en ingebedde programma’s tegen sabotage- en terugontwikkelingsaanvallen en vormt een integraal onderdeel van kop-tot-staart-programmabeveiliging. Onze beveiliging beschermt tegen sabotage, gebruik door onbevoegden, inbreuken door ongewenste programma’s, diefstal en inbreuk op intellectueel eigendom voor wereldleiders in zulke markten als de Fortune 500-ondernemingen, financiële dienstverlening, ISV, de spelindustrie en de digitale media om de integriteit van hun broncodes en businessmodellen proactief te beschermen. Arxans bewezen, aanpasbare en duurzame programmabeveiliging beschermt, detecteert, alarmeert en reageert op programma-aanvallen met een op bedreiging gebaseerde, maar op maat te maken aanpak. Arxan Technologies heeft haar hoofdkantoor in de Verenigde Staten en mondiale kantoren in EMEA en APAC. Voor meer informatie kunt u kijken op www.arxan.com. Volg ons via @Arxan or http://www.linkedin.com/company/arxan-technologies

Arxan: Beschermt van de apps-economie(TM). Deel uw ideeën over programmabeveiliging via hashtag #protectyourapps

Contact informatie:CONTACT:
Arxan Technologies, Inc.
Jodi Wadhwa
Telefoon: 001-301-968-4295
jwadhwa@arxan.com

Lutz PR
Erin Lutz
Telefoon:001-949-293-1055
erin@lutzpr.com