INZELL, GERMANY--(Marketwire - Feb 20, 2013) - Of u hem nu gebruikt als toegangskaart voor een rondleiding in de brouwerij van Hofbräuhaus Traunstein, als reisbiljet op regionale buslijnen in de Chiemgau en het Berchtesgadener Land of als toegangsticket voor kabelbanen, het minigolfterrein of een saunacomplex, als vakantieganger in Inzell profiteert u met de Inzell Card plus van een heleboel gratis vakantiepret in dit sportieve familiedorp en de gehele regio van de Chiemgau. 

Zonnige tijden voor bezoekers van Inzell
Inzell loont de moeite - en niet enkel omdat het zoveel verschillende vakantieformules voor het hele gezin biedt, maar ook op financieel vlak: dit sportieve vakantieoord biedt zijn gasten met de Inzell Card plus het hele jaar lang heel wat gratis vakantiepret. Of u nu op zoek bent naar kunst en cultuur, sportieve outdooractiviteiten of gewoon een aangenaam wellnesspakket, dankzij de Inzell Card plus is alles mogelijk.

Naargelang het seizoen profiteert de vakantieganger bijvoorbeeld van gratis toegang tot het natuurlijke zwemmeer, het zwempark met saunacomplex, de lokale skiliften of een duizelingwekkend afdaling op een band op de heel het jaar door geopende Kesselalmbaan of kan hij familieduels in tennis of minigolf gaan uitvechten. Een vakantiedag in Inzell - een dag vol afwisseling. Meer informatie vindt u op www.inzell.de.

Inzell, het sportieve familiedorp in de Beierse Alpen, ligt tussen München en het Berchtesgadener Land te midden van groene weiden, hoge bergen en kristalheldere waterlopen. Inzell wordt ook vaak geassocieerd met schaatswedstrijden en roemrijke namen zoals Anni Friesinger-Postma. Op de innovatieve ijsbaan Max-Aicher-Arena worden spannende schaatswedstrijden gehouden, alsook short track en ijsspeedway. Meer informatie over de Max-Aicher-Arena, die heropend werd voor het wereldkampioenschap schaatsen van 2011, vindt u op http://www.inzell.de/de/eisstadion.

En als trotse houder van het Kinderlandwaarmerk is Inzell nu nog duidelijk gericht op gezinnen.

Inzell wakkert de sportiviteit in groot en klein aan
Inzell zet u tijdens elk jaargetijde in beweging: wandelen, fietsen, nordic walking, skiën, langlaufen of rodelen. Bij ons bent u steeds actief en gelukkig. Op uw plaatsen! Klaar? Start! Zomer en winter actief de ongerepte natuur ontdekken en beleven. Wij kijken alvast uit naar uw komst! 

Of wat dacht u van een rondje voetbalgolf? Op de grootste voetbalgolfbaan van Duitsland in Inzell kunt u deze plezierige sport eens uitproberen; wie weet raakt u er wel aan verslingerd. Een sport voor iedereen, die zowel jong als oud kan bekoren.

Muzikaal-culinair genot ten top - tijdens de Inzeller Pfingstroas
Een heel dorp viert feest: tijdens de Inzeller Pfingstroas op Pinksterzondag 19 mei 2013 wordt dit sportieve familiedorp in de Beierse Alpen omgetoverd tot het decor van echte Beierse levensvreugde en gezellige feestelijkheid. In de autovrije dorpskern kunnen de gasten op deze dag ten volle genieten van de ingetogen idylle van Inzell.

Een muzikaal-culinaire ontdekkingsreis
Maar liefst 20 volksmuziekgroepen zullen de hele dag lang optreden en voor een typisch Beierse sfeer zorgen. En de eetgelegenheden van Inzell hebben uiteraard allerhande lekkers voorzien om de gasten te verwennen met enkele culinaire hoogstandjes.

Sterke machines en rariteiten
Een van de hoogtepunten van de Inzeller Pfingstroas is het Bulldog-oldtimertreffen. Hier kunt u bijzonder mooie rariteiten van deze sterke landbouwmachines komen bewonderen.
Meer informatie over de Inzeller Pfingstroas vindt u op www.inzell.de.

'Hi Rock'-festival Chiemgau - 1 en 2 juni 2013 in de Max-Aicher-Arena
Een vakantie moet afwisselend en onvergetelijk zijn. En dat is nu net wat u wordt aangeboden met de rockvakantie in Inzell.

De vakantie tussendoor: wandelen, fietsen, ontspannen en als kers op de taart een bezoek aan het 'Hi Rock'-festival in de Max-Aicher-Arena.

Muzieklegendes zoals Toto, Whitesnake of Journey kunt u op 1 en 2 juni 2013 aan het werk zien in de Max-Aicher-Arena tijdens het muziekfestival met bekende songs. Laat u meevoeren door hits als Wheel In The Sky van Journey of Here I Go Again van Whitesnake. Superstemming gegarandeerd!

Tickets voor het muziekfestival kunt u verkrijgen bij Inzeller Touristik op het telefoonnummer +49 (0) 8665 9885 0, via het e-mailadres info@inzell.de of via de Max-Aicher-Arena op www.max-aicher-arena.de.

Op pinkstervakantie met 'Familie XXL'
Het loont de moeite om na de Pfingstroas nog even de vele aantrekkelijke offertes van het sportieve vakantiedorp nader onder de loep te nemen en er nog een weekje pinkstervakantie met de hele familie aan vast te breien. Het meest geschikt hiervoor is het vakantiepakket 'Familieweek XXL'. Het omvat onder andere een klimwandeling onder professionele begeleiding, een rondje voetbalgolf, een bezoek aan een boerderij, een tochtje met een waterfiets, en nog veel meer. Dit arrangement van één week in een vakantiewoning kost 399 euro per gezin. Meer informatie vindt u op www.inzell.de.

Inzell - Beleef de Beierse charme in dit sportieve vakantiedorp

Gewoonweg meer beleven... met de Inzell Card plus
7 overnachtingen in een vakantiewoning van Inzell Card plus voor 2 personen vanaf 229 EUR 
Het arrangement omvat onder andere gebruik van het binnenzwembad en saunacomplex in het zwempark van Inzell, een publieksbezoek aan de Max-Aicher-Arena, het gebruik van de Kesselliften om te gaan skiën, snowtubing, rodelen, minigolf en pit-pat, tennis, kabelbaan, fietsverhuur en nog veel meer. 

Hoogtepunten van de zomer 2013 in Inzell
19 mei - Pfingstroas: muzikaal-culinaire reis
1 en 2 juni - 'Hi Rock'-festival: rockvakantie in Inzell
29 juni tot 30 juli - Zomerreis naar de wereldbekende ijsbaan van de Max-Aicher-Arena
27 juli- Traditioneel dorpsfeest: feesten op zijn Beiers
6 tot 8 september - European Cobra Meeting: fascinatie auto - projectielen op 4 wielen
29 september - Michaeli Ritt: Hoog te paard en feestelijk gekleed - paardenoptocht

Contact informatie:

Meer persinformatie bij:
Evelyn Wieser
Inzeller Touristik GmbH
Rathausplatz 5, 83334 Inzell, Duitsland
Tel.: +49 (0) 8665 98 85 0
E-mail: assistenz@inzell.de
Internet: www.inzell.de