Source: Mynewsdesk GmbH

Tilaa savukkeet ja sikarit helposti verkkokaupasta; Tupakasta nauttivat henkilöt löytävät osoitteella www.tobacco-king.com parhaan tupakkatuotteiden verkkokaupan

Tilaa savukkeet ja sikarit edullisesti ja helposti verkosta; Toimitamme jo 25 euron tilaukset ilman lähetyskuluja; Laajassa valikoimassamme tarjoamme sekä erittäin suosittuja että harvinaisempia merkkejä

SHANGHAI, KIINA--(Marketwire - Mar 19, 2013) -  Enää ei tarvitse lähteä itse liikkeelle ostamaan savukkeita ja sikareita. Nyt riittää internet-yhteys. Osoitteella www.tobacco-king.com pääset suoraan parhaaseen tupakkatuotteiden verkkokauppaan. Asiakkaat voivat tilata tuotteita sivustostamme edullisesti ja mukavasti milloin vain kaikkina vuoden 365 päivänä kautta maailman.

Savukemerkeissä on valinnan varaa A:sta kuten American Legend Z:aan kuten Zimbru. Tälle välille sijoittuvat sekä erityisen suositut että myös erinäiset harvinaiset merkit: Lucky Strike, Marlboro, Davidoff tai West ovat vain muutama esimerkki. Jos siis haluat välillä kokeilla uusia merkkejä, löydät tästä verkkopuodista erittäin monipuolisen valikoiman.

Sama koskee myös sikareita. Valikoimastamme löytyy sekä kuubalaisia että kansainvälisiä merkkejä sikareista nauttiville. Osoitteesta www.tobacco-king.com voit tietenkin tilata kaikki merkit jokaisessa valmistetussa pakkauskoossa.

Vakiolähetykset ovat maksuttomia jo 25 euron tilaussummasta alkaen. Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat valita myös edullisen pikalähetyksen. Maksun voi suorittaa turvallisesti tilisiirtona tai Ukash-, Paysafecard- tai Western Union -maksutapaa käyttäen. Joka tapauksessa tilauksia koskee rahat takaisin - takuu - ja kun ostat viisi savukekartonkia, niin saat yhden kartongin ilmaiseksi kaupan päälle.

Contact Information:

Lisatietoja saat naista osoitteista:
On Tobacco Trade Co. Ltd.
Mr. Grand Lee
service@tobacco-king.com
www.Tobacco-King.com
www.Tobacco-King.biz
http://www.facebook.com/pages/Tobacco-Kingbiz/420450884715096