Source: Mynewsdesk GmbH

Sigaretten en sigaren makkelijk online bestellen; Op www.tobacco-king.com vinden rokers en genieters de beste onlineshop voor tabakswaren

Sigaretten en sigaren makkelijk en aan democratische prijzen online bestellen; Verzending reeds vanaf een bestelling van 25 euro gratis; Uitgebreid aanbod met zowel populaire als minder bekende merken

SHANGHAI, CHINA--(Marketwire - Mar 19, 2013) - Om sigaretten en sigaren te kopen, hoeft u niet langer zelf naar de winkel. Het volstaat om gewoon even op internet te kijken. Op de internetpagina www.tobacco-king.com treft u de beste onlineshop voor tabakswaren aan. Hier kunnen klanten 24 uur op 24 en het hele jaar lang makkelijk, goedkoop en wereldwijd bestellen.

Het aanbod aan sigarettenmerken reikt letterlijk van A - zoals American Legend - tot Z - zoals Zimbru. En daartussen bevinden zich niet enkel populaire, maar ook enkele ongewonere merken, zoals Lucky Strike, Marlboro, Davidoff of West, om er maar enkele te noemen. Wie eens een nieuw merk wil uitproberen, vindt in deze onlineshop dus een uitgebreide keuze.

Ook bij de sigaren is de keuze zeer groot. Genieters kunnen zowel Cubaanse als internationale merken bestellen op www.tobacco-king.com. Uiteraard worden alle merken ook in verschillende verpakkingsgroottes aangeboden.

Reeds vanaf een bestelwaarde van 25 euro is de standaardverzending gratis. Als alternatief kunnen klanten ook voor een goedkope spoedverzending kiezen. Veilig betalen kan via overschrijving, Ukash, Paysafecard of Western Union. In elk geval geldt uiteraard ook de geld-terug-garantie - en bij aankoop van vijf sloffen sigaretten krijgt u er zelfs één gratis.

Contact informatie:

Meer informatie:
On Tobacco Trade Co. Ltd.
Mr. Grand Lee
service@tobacco-king.com
www.Tobacco-King.com
www.Tobacco-King.biz
http://www.facebook.com/pages/Tobacco-Kingbiz/420450884715096