IRVINE, CA--(Marketwired - May 9, 2013) - Vision Solutions, Inc., en ledande leverantör av programvaror och tjänster för informationstillgänglighet, tillkännagav idag införandet av MIMIX DR, en omfattande men ändå prisvärd återställningslösning som utvecklats speciellt för små och medelstora företag (SMB), med verksamhetskritiska applikationer på operativsystemet IBM-i.

MIMIX DR ger realtidsdatareplikering, skyddar mot data- och programförlust mellan daglig säkerhetskopiering på band eller snapshot-baserade metoder. I händelse av ett oplanerat avbrott fungerar MIMIX DR som ett "hett" sekundärsystem som håller verksamheten igång tills det primära systemet kan återföras på nätet. Fullständig återhämtningstid mäts i timmar istället för dagar.

"Företag kan finna sig utsatta för risk om ett problem skulle uppstå mellan säkerhetskopiorna på band, "säger Bob Morici, chef för Technical Sales för Baseline, en strategisk partner till Vision Solutions."För små och medelstora företag kan en förlust av ens ett par timmars värde av data vara svår att överbrygga. Och om de inte snabbt får verksamheten igång igen kan resultatet bli katastrofalt. MIMIX DR skapar ett skyddsnät som fångar upp transaktionerna mellan regelbundna säkerhetskopior så att det inte uppstår någon dataförlust och hjälper dem att snabbt få sina företag tillbaka på nätet."

MIMIX DR bygger på den mer än 20-åriga erfarenhet som inrättats genom Vision Solutions MIMIX Availability, en produkt synonym med hög tillgänglighet som skalar från små företag till stora företag. MIMIX DR erbjuder högkvalitativt, pålitligt skydd till ett pris i linje med en SMB-budget. Bland funktionerna finns:

  • Enkelt, webbaserat användargränssnitt
  • Omfattande skydd av data och applikationer upp till den punkt då felet uppstod, med kontinuerlig, realtidsreplikering
  • Stabil revision av replikerad data för att garantera att data och applikationer är fullt återställningsbara
  • Förmåga att vid fel växla över till den fullständiga, väntande replikan utan långa återställningsprocesser
  • Flexibel konfiguration för skydd på hemsidan, utanför hemsidan eller i molnet.

Små och medelstora företag som kör en affärskritisk applikation på IBM-i kommer att gynnas av MIMIX DR, oavsett bransch. Förutom traditionell licensiering finns MIMIX DR som moln-värd eller hanterat tjänsteutbud genom Visions globala nätverk av samarbetspartners. MIMIX DR-as-a-Service är idealisk för företag utan ett andra katastrofåterställningsssystem, eller för de som saknar tillgång till en webbplats som är geografiskt avlägsen, som skydd mot strömavbrott eller naturkatastrof på plats.

"Många små och medelstora företag inser inte hur sårbara de är för dataförlust under arbetsdagen", säger Alan Arnold, Chief Technology Officer, Vision Solutions. "Detta gäller särskilt om deras arbetsdag nu är 24x7. Säkerhetskopiering och återställningssystem som uppfyllde deras behov när de startade företaget kanske inte räcker för att hålla jämna steg med deras tillväxt. Vi konstruerade MIMIX DR för att hjälpa dem att stänga luckorna i sitt dataskydd och uppfylla de allt striktare föreskrifterna utan att göra stora investeringar. Med allt som händer i världen idag är MIMIX DR en mycket smart investering."

Om Vision Solutions (visionsolutions.com)
Vision Solutions (R) är den främsta leverantören av molnskydd och återhämtning, hög tillgänglighet, återställning, migration och plattformsoberoende lösningar för datadelning för IBM Power Systems, Windows, Linux, AIX och molndatabehandling. Vision Solutions Double-Take(R), iTERA(TM) och MIMIX(R)-lösningar gör det enkelt för organisationer att anta molnbaserade strategier för återställning, genomföra tidseffektiva driftstoppsmigreringar utan risk, dela data i realtid över plattformar och flytta, skydda och återställa data, applikationer och operativsystem av något slag på en kombination av fysiska, virtuella och molnbaserade servrar. Och våra produkter eliminerar inte bara driftstopp, de fortsätter att utvecklas jämsides med den mest banbrytande tekniken på marknaden.

Contact Information:Kontaktpersoner

Kim Kaminski
Vision Solutions, Inc.
Kontor: 630-282-8280
kimberly.kaminski@visionsolutions.com

Joy DiNaro
Tech Image for Vision Solutions, Inc.
Kontor: 312-673-6053
Mobiltelefon: 847-809-0406
Joy.DiNaro@TechImage.com