EXTON, PA--(Marketwired - Jul 9, 2013) - Elemica, de toonaangevende leverancier van Supply Chain Operating Network voor de procesindustrie, kondigt zijn komende European Supply Chain Conference, inSIGHT 2013, aan, die plaatsvindt in de regio Frankfurt op 10 oktober 2013. Het congres inSIGHT 2013 zal bedrijfsleiders en invloedrijke vernieuwers samenbrengen, die presentaties zullen geven waarmee deelnemers een betere visie kunnen creëren op de marktgestuurde productie voor hun bedrijven. De presentatoren zullen ook spannende nieuwe technologieën introduceren die nu beschikbaar zijn en die de transformatie van hun marktgestuurde visie in een outside-in-realiteit versnellen.

"Bedrijven die marktgestuurde productieketens opnemen en inschakelen, zijn in een betere positie voor aanhoudend succes in deze globale en steeds meer volatiele markt," zei Juan-Carlos Mani, Vice President of Sales in Europa voor Elemica. "De omschakeling van traditionele planningsprocessen rond een inside-the-wall-productieketen, naar een holistische, marktgestuurde en outside-in benadering van de productieketen, is een traject dat bedrijven in de procesindustrie moeten afleggen om nieuwe en aanhoudende business value te ontsluiten. Deelnemers zullen leren hoe ze een verstorend concurrentievoordeel voor hun organisaties kunnen creëren, en hoe ze een lonend en succesvol traject aanvatten waarmee ze door de complexiteit van de uitgebreide productieketen kunnen snijden."

De agenda omvat presentaties van kaderleden uit de procesindustrie en toonaangevende experten, over het maken van performante value networks, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de uitdagende globale markt van vandaag. Het inSIGHT 2013 congres zal ook de nadruk leggen op de werkelijke waarde van uitgebreide trading partner discovery, op de mogelijkheden van rapid on-boarding campaign, en op krachtige sociale B2B-samenwerking. Breakout-sessies over IT- en technologische trends, Customer Management, Logistics Management, Supplier Management en Sourcing Management zullen verspreid worden over de dag, om deelnemers te voorzien van updates over relevante kwesties uit de industrie en best practices. Aanwezigen die 'Pros to Know'-sessies inplannen, kunnen profiteren van persoonlijke besprekingen met een productieketen-expert van Elemica. De sessies zijn een forum voor individuele deelnemers waar ze om het even welke dringende vragen kunnen stellen die ze zouden hebben over de productieketen of over sourcing.

Ontbijt en lunch zullen worden geserveerd. Een cocktailreceptie volgt onmiddellijk na het congres op 10 oktober. Samen met een pre-congres diner op de avond van 9 oktober zorgt dit voor een ontspannen atmosfeer waar deelnemers met hun collega's kunnen netwerken. Het inSIGHT 2013 congres zal worden gehouden in Dorint Pallas Hotel, Auguste-Viktoria-Straße 15, 65185 Wiesbaden, Duitsland. Om te registreren, ga naar http://www.elemica.com/events/conference-registration/.

Over Elemica

Elemica Supply Chain Operating Network is ontworpen om klanten meer controle over hun globale productieketens te geven. Transactiegegevens vastleggen voor alle handelspartners, en dit vertalen in bruikbare informatie, is de sleutel om waarde uit de productieketen te halen. Door de combinatie van krachtige SmartLink business process-toepassingen met een sterk QuickLink Network, verhogen oplossingen van Elemica de operationele efficiëntie, verlagen ze de kosten, en reduceren ze het werkkapitaal. Opgericht in 2000 verwerkt Elemica vandaag bijna $200 miljard in jaarlijkse transacties, verspreid over meer dan 5000 handelspartners uit de procesindustrie. De wereldwijde activiteiten van Elemica hebben hun hoofdkantoren buiten Philadelphia en hebben kantoren in Amsterdam, Atlanta, Frankfurt, Londen, Seoul, Singapore, en Tokyo. Tot de klanten behoren BASF, BP, Continental, The Dow Chemical Company, DuPont, The Goodyear Tire & Rubber Company, LANXESS, Michelin, Rhodia, Shell, Sumitomo Chemical, en Yokohama. Voor meer informatie, ga naar www.elemica.com.

Contact informatie:Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Becky Boyd
MediaFirst
(770) 642-2080 x 214
becky@mediafirst.net