HOHENBRUNN, DUITSLAND--(Marketwired - Jul 16, 2013) -  Online printer toebehoren winkel Toner24 nodigt nieuwe en bestaande klanten uit om een kijkje te nemen op haar nieuw ontworpen website (www.toner24.nl). Met een aantal innovaties zoals een regelmatig bijgewerkte nieuwsblog en gedetailleerde fabrikant- en productgidsen, is de nieuwe website ontworpen om de bruikbaarheid en functionaliteit voor alle gebruikers te verbeteren.

Ontworpen om ultieme gebruiksvriendelijkheid te bieden, maakt de nieuw ontwikkelde website van Toner24 gebruik van de meest recente navigatie-functies en design features. Hierdoor kunnen klanten makkelijk toegang krijgen tot gedetailleerde productinformatie en nieuws uit de printerindustrie. De website is toegankelijk via alle internetbrowsers en mobiele apparaten, wat betekent dat klanten, ook als ze niet achter de computer zitten, direct toegang hebben tot de producten en diensten van Toner24. 

De bijgewerkte zoekfunctie maakt het voor gebruikers mogelijk om het uitgebreide assortiment van Toner24 makkelijk te doorzoeken, terwijl de nieuwe sectie met uitgebreide informatie over producten en producenten klanten helpt om weloverwogen beslissingen te nemen over hun aankopen. Deze verbeteringen zijn geïmplementeerd om de online aankoop van printer toehoren voor drukke klanten zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Naast het verbeteren van de toegang tot een breed scala aan producten van Toner24, is de nieuw ontworpen website ook voorzien van een regelmatig bijgewerkte nieuwsblog, waar actuele informatie over de printerindustrie te vinden is. Binnen deze sectie van de website kunnen gebruikers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, uitvindingen, innovaties en de opinie van wereldwijde experts - een leuke tool voor gebruikers die in technische branches werken.

Verder maken de nieuwe social media functies het mogelijk voor gebruikers om blogberichten en nieuwsartikelen te delen met vrienden en zakelijke contacten via Facebook, Twitter en Google+.

De nieuw ontworpen website en nieuws blogs zorgen ervoor dat klanten een rijkere online ervaring hebben middels regelmatig geactualiseerde, informatieve inhoud en verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Dit is het directe resultaat van gesprekken met klanten en waardevolle feedback op het verbeteren van de reeds hooggeachte serviceverlening van Toner24.

Toner24 verwelkomt alle feedback op de nieuw ontwikkelde website en de aangeboden diensten in het algemeen, dit kan direct per e-mail gericht worden aan: mail@toner24.nl.

Over Toner24

Toner24.nl is een van de grootste online winkels op het gebied van merk specifieke printer toebehoren. Met een uitstekende kwaliteit aan producten en levering op de volgende dag bij bestellingen voor 18.30 's avonds, specialiseert het bedrijf zich in de levering van inkt en toner cartridges, printerlinten en andere printer toebehoren voor een breed scala aan printermodellen. Voor verdere informatie kunt u kijken op www.toner24.nl.

Contact informatie:

Contact:
Media-Concept Bürobedarf GmbH
Sebastian Köhler
mail@toner24.nl
Eduard-Buchner-Str. 19
85662 Hohenbrunn
+49 8102 988 1500
Internet: http://www.toner24.nl