Verkkokauppa.com Oyj, 2013-07-18 07:59 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälässä vietetään kesähäitä lauantaina 20.7.2013 kello 13:00, jolloin naimisiin menevät Jätkäsaaren myymäläpäällikkö Roni Öberg ja Anni Valli. Häät ovat ensimmäiset laatuaan. Tilaisuus tapahtuu myymälän tiloissa ja kaikki asiakkaat ovat tervetulleita juhlistamaan hääparia ja seuraamaan poikkeuksellista tapahtumaa; hääpari vihitään, hääkakku leikataan sekä häävalssi tanssitaan myymälässä. Tilaisuuden kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen hääpari lähtee juhlavieraidensa kanssa kohti omaa juhlapaikkaansa.

”Verkkokauppa.com on ollut minulle hyvä työnantaja jo pitkään sekä työkaverini ovat loistavaa porukkaa. Voisi jopa sanoa, että Verkkokauppa.comin myymäläympäristö on minulle kuin toinen koti. Kun tarjoutui mahdollisuus viettää häitä Jätkäsaaren myymälässä samaan aikaan Tall Ships Races tapahtuman kanssa, ei tarvinnut miettiä kahdesti!” selittää myymäläpäällikkö Roni Öberg. ”Olihan siinä tulevan vaimon kanssa hieman keskustelemista, mutta yhteinen päätös syntyi yllättävän helposti”, selittää Öberg. 

”Verkkokauppa.com haluaa paitsi tarjota kuluttajille edullisesti tuotteita myös olla hyvä työnantaja. Häiden pitäminen myymälässä on mahtava ja tunteita herättävä asia, joka osoittaa kuinka hyvin henkilökunta viihtyy työssään”, hehkuttaa Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Samaan aikaan lauantaina Helsingissä ja Jätkäsaaressa on meneillään The Tall Ship Races Helsinki -purjehdustapahtuma, jonka odotetaan tuovat lisää kävijöitä myös Verkkokauppa.comin myymälään.  

Lisätiedot 

         Samuli Seppälä
         Osto- ja toimitusjohtaja
         Verkkokauppa.com Oyj
         samuli.seppala@verkkokauppa.com
         
         Markus Pätilä
         Myyntijohtaja
         Verkkokauppa.com Oyj
         markus.patila@verkkokauppa.com