Nurminen Logistics Oyj                                        Pörssitiedote 31.12.2013 klo 15.00

Nurminen Logistics Oyj on tänään allekirjoittanut kauppakirjan 4PL-liiketoimintansa myynnistä liiketoiminnan toimivalle johdolle. Osapuolet ovat päättäneet, että kauppahintaa ei julkisteta. Kaupan mukana siirtyy 3 henkilöä. Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta Nurminen Logistics Oyj:n tulokseen.

– Neutraali logistiikan hallinta, 4PL, on ollut osa Nurmisen Huolinta- ja lisäarvopalvelut -liiketoimintayksikköä, jossa keskitytään jatkossa laadukkaiden huolinta- ja tavarankäsittelypalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme. 4PL-liiketoiminta ei tarjoa synergiaetuja Nurminen Logisticsin keskeisille liiketoiminnoille ja sen vuoksi siitä on päätetty luopua. Jatkossa keskitymme strategisten liiketoimintojemme kasvattamiseen ja niiden kannattavuuden parantamiseen. Yhtiömme tavoitteena on vahvistaa asemaamme Venäjän ja sen lähialueiden sisäisessä rautatieliikenteessä, Suomen ja Venäjän välisessä rautatieliikenteessä sekä erikoiskuljetus- ja projektipalveluissa, Nurminen Logisticsin toimitusjohtaja Olli Pohjanvirta toteaa.

Nurminen Logistics Oyj

Olli Pohjanvirta
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Olli Pohjanvirta, toimitusjohtaja, p. 010 545 2431

Janne Lehtimäki, Leafhill Solutions Oy, p. 040 557 8363

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.nurminenlogistics.com

Nurminen Logistics tuottaa korkealaatuisia logistiikkapalveluja, kuten rautatiekuljetuksia, terminaalipalveluja, huolintaa ja erikois- ja raskaskuljetuksia sekä logistiikan lisäarvopalveluita. Yhtiöllä on logistiikka-alan osaamista kolmelta vuosisadalta, vuodesta 1886 saakka. Nurminen Logisticsin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Itämeren alue ja Venäjä sekä muut Itä-Euroopan maat. Yhtiön osake on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä.