EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Oct 23, 2014) - WAECO tuo valinnan vapauden ammattiautoilijan elämään, sillä nyt hän voi vihdoinkin valita juuri itselleen parhaiten sopivan taukoilmastointilaitteen. WAECO on tuonut markkinoille kaksi uutta mallia, joissa toisessa ei ole lainkaan ohjaamon kattoon asennettavaa höyrystintä ja joista toinen on puolestaan varustettu erittäin matalalla kattohöyrystimellä. Nämä uudet mallit laajentavat menestyksekästä WAECO CoolAir-sarjaa entisestäänkin, sillä niiden ansiosta tehokas kompressoriyksikkö SP 950 on mahdollista yhdistää kahteen erilaiseen höyrystinyksikköön. Mallissa CoolAir SP 950I ilmanjakoyksikkö asennetaan ohjaamon takaseinään, mallissa CoolAir SP 950T puolestaan kattoyksikköön, jonka erittäin matala rakenne on vertaansa vailla maailmassa.

WAECO CoolAir -sarjan mallit ovat osoittaneet jo vuosien ajan toimivuutensa arjen vaativissa olosuhteissa. Markkinoiden suosituimpana taukoilmastointilaitteena CoolAir-sarjan malleja tulee vastaan yhä useammissa Euroopan teillä kulkevissa rekoissa. Silti eräät kuljettajat eivät ole voineet tähän saakka nauttia lepoaikoinaan rentouttavasta ja hyvinvointia lisäävästä ohjaamon ilmastoinnista - tekijä, joka on omiaan vaikuttamaan myös liikenneturvallisuuteen. Syynä tähän ovat olleet liian korkeat ohjaamot, spoilerit tai katolle asennetut rakenteet (esimerkiksi autonkuljetusrekkojen kohdalla). Juuri näiden "hankalien tapausten" vuoksi WAECON asiantuntijat ovatkin laajentaneet CoolAir -ilmastointilaitteiden perhettä: uutena jäsenenä joukkoon on tullut tyylikäs, antrasiitin värinen sisätilaan sijoitettava höyrystinyksikkö SP 950I, joka sulautuu harmonisesti useimpien kuorma-autojen ohjaamon sisustukseen ja jonka ansiosta kattoasennukset eivät ole enää tarpeen. Ilmavirtausta ja lämpötilaa voi säätää tuttuun tapaan vaivattomasti joko kauko-ohjaimella tai napin painalluksella. Ilmasuuttimet ovat portaattomasti käännettävissä ja kallistettavissa.

Tämän lisäksi tuoteohjelmaan kuuluu myös Reddot-muotoilupalkinnon saanut erittäin matala katolle asennettava höyrystinyksikkö CoolAir SP 950T. Tämän yksikön hyvin pieni, 58 mm:n asennuskorkeus mahdollistaa yksikön asentamisen ongelmitta myös spoilerin tai muiden katolle asennettujen rakenteiden sisään.

Kaksiosaisen ilmastointilaitteen 1000 W kompressori ei pelkästään jäähdytä ohjaamohytin ilmaa: se poistaa samalla tehokkaasti myös ilman liiallista kosteutta ja takaa siten miellyttävät nukkumisolosuhteet. Laitteiden asentaminen on myös nopeaa ja helppoa tarkkaan harkitun CoolAir-asennusperiaatteen ansiosta. Asentaminen on siten mahdollista, ilman että tästä aiheutuu juuri lainkaan seisokkeja. Saatavissa on räätälöityjä asennussarjoja kaikkiin yleisimpiin DAFin, Ivecon, MANin, Mercedes-Benzin, Renaultin, Scanian ja Volvon ohjaamomalleihin. Kaikki komponentit voi asentaa tehtaalla valmiiksi tehtyjä kiinnityspisteitä käyttäen. Laitteen voi siten tarvittaessa irrottaa ajoneuvosta jälkiä jättämättä, sillä ohjaamon osia ei tarvitse asennuksen yhteydessä porata tai leikata.

Tässä kompaktissa tehopakkauksessa yhdistyvät lisäksi myös kaikki muut WAECO CoolAir -sarjan edut: auton akkua säästävät pehmeäkäynnistyselektroniikka ja säädettävä alijännitesuoja, kolminopeuksinen, myös automaattitoiminnolla varustettu puhallin, digitaalinen toimintonäyttö sekä täysin huoltovapaa kylmäainepiiri. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä malliversioon SP 950T on saatavissa asennussarja, joka on suunniteltu varta vasten ohjaamolla TGS/TGX-XLX varustettuihin MAN-malleihin.

Contact Information:

Lisätietoja WAECO CoolAir laitteista ja tuoteohjelmasta saat:

Dometic Finland Oy
Arto Anttila
puh. 020 7413214
arto.anttila@dometic.com
www.dometic.fi