EMSDETTEN, SAKSA--(Marketwired - Oct 27, 2014) - Lähes mahdottomalta tuntuvasta ajatuksesta on tullut totta: WAECO esittelee maailman ensimmäisen kompressorikylmälaukun, jossa voi samanaikaisesti sekä jäähdyttää että pakastaa elintarvikkeet. Siten uudessa WAECO CoolFreeze CFX 65 DZ -kylmälaukussa yhdistyvät kaikki ne mahdollisuudet, jotka olivat tähän saakka jääneet pelkästään kodin kylmälaitteiden yksinoikeudeksi. Erittäin tehokkaassa kompressorilaukussa on tilava viileäosasto sekä erillinen 17 litran pakastelokero. Tuoretuotteet, juomapullot ja pakasteet on siten mahdollista kuljettaa juuri jokaiselle tuotteelle sopivassa lämpötilassa.

WAECO CoolFreeze CFX 65 DZ tarjoaa tämän lisäksi myös kaikki useita palkintoja saaneen CFX-malliston edut: kovaa käyttöä kestävän rakenteen ansiosta kylmälaukku on uskollinen kumppani kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kestävyyden takeena ovat erityiset kulmavahvikkeet, ruostumatonta terästä olevat saranat, kestävä kannen pinnoite ja tukevat käännettävät kantokahvat, jotka selviävät raskaimmastakin kuormituksesta. Kylmälaukut ovat kuitenkin toisaalta hämmästyttävän keveitä ja käteviä kuljettaa.

CoolFreeze CFX -kylmälaukut on varustettu myös tutulla WAECO OneWorld -- toiminnolla, minkä ansiosta laitteet voi yhdistää kaikkiin virtalähteisiin, joiden jännite on 12 -- 240 V välillä. Lisäksi tämän HighTech-sarjan varustukseen kuuluu myös monia muita huippuluokan lisäominaisuuksia, jotka ilahduttavat leirintämatkailun ystäviä. Esimerkiksi kolmiportainen akkuvahti pitää moottorin jatkuvasti käynnistysvalmiudessa. Digitaalisella lämpötilanäytöllä varustettu termostaatti puolestaan säätelee jäähdytettävän ruoan ja juoman lämpötilaa asteen tarkkuudella. USB-liitännän välityksellä voi puolestaan ladata pieniä sähkölaitteita, ja luistamattomalla kumipinnalla varustettua, irrotettavaa kantta voi käyttää tarvittaessa lisäpöytänä auton sisällä, piknikillä tai missä tahansa.

Jos pakastelokeroa ei tarvita, lokeron erottavan väliseinän poistamalla kylmälaukun voi muuntaa käden käänteessä yhden jäähdytysvyöhykkeen tilaan, jolloin lämpötila jakautuu tasaisesti kaikkialla laukun sisällä. Valitusta laukun sisustan jakotavasta riippumatta CoolFreeze CFX 65 DZ jäähdyttää laukun sisustan jopa erittäin korkeissa ulkolämpötiloissa luotettavasti alimmillaan -22 °C saakka laitteen energiatehokkuusluokan ollessa vieläpä A+. Erinomaista energiatasetta parantaa osaltaan myös LED-sisävalo, joka huolehtii kylmätilan valaistuksesta.

Ainutlaatuisen CoolFreeze CFX -perheen uusimman jäsenen hinta on 1090 euroa. Hyvä täydennys tuoteperheeseen on myös niin ikään vastikään markkinoille tuotu langaton WAECO-näyttöpaneeli. Tämä laite välittää langattoman yhteyden avulla käyttäjälle tiedon sisätilan lämpötilasta, laukkuun yhdistetystä virtalähteestä sekä akkuvahdin ja lämpötilahälytyksen asetuksista. Nämä tiedot ovat käytettävissä esimerkiksi ajon aikana ajoneuvon ohjaamossa tai missä tahansa muussa paikassa jopa 15 metrin etäisyydellä kylmälaukusta. Laite on varustettu sekä optisella että akustisella hälytystoiminnolla, ja laitteen virtalähteenä voi käyttää joko ajoneuvon 12 tai 24 V sähköjärjestelmää tai tavallisia AAA-paristoja. Langattoman digitaalisen näyttöpaneelin hinta on 53 euroa.

Lisätietoja WAECO CoolFreeze CFX 65 DZ -kylmälaukusta saat:

Contact Information:

Dometic Finland Oy
Arto Anttila
puh. 020 7413214
arto.anttila@dometic.com
www.dometic.fi
www-my-caravanning.fi