EMSDETTEN, TYSKLAND--(Marketwired - Oct 27, 2014) - Det som tidligere syntes umulig, er blitt en realitet: Spesialistene hos WAECO presenterer den første kompressor-kjøleboksen som yter samtidig kjøling og frysing av mat og drikke i hele verden. Dermed kombinerer den nye WAECO CoolFreeze CFX 65 DZ alle mulighetene som var frem til i dag forbeholdt kjøleskap. Den ekstremt kraftige kompressorboksen har en romslig kjølesone og en separat, 17 liters stor fryseboks. Ferskvarer, drikkevarer og dypfrysvarer kan da alltid transporteres under optimale temperaturforhold.

I tillegg byr WAECO CoolFreeze CFX 65 DZ på alle fordelene til den svært populære CFX-kjøleboksserien, husutførelse ifølge Heavy Duty-krav gjør den til en trofast partner i alle situasjoner. Spesielle hjørneforsterkninger, edelstålhengsler, et robust dekkbelegg og stabile, klappbare bærehåndtak som holder stand selv under de største belastninger sørger for dette. Boksene er derfor overraskende lette og håndterlige å transportere.

Hightech-serien, utstyrt med den kjente WAECO One-World-funksjonen -- det betyr at CoolFreeze CFX-boksene aksepterer alle energitilførselstypene fra 12 til 240 volt -- byr på mange flere toppdetaljer som får hjertet til reiseglade til å slå fortere. En tredelt batterivakt holder f.eks. motoren startklar til enhver tid, en elektronisk termostat med digital temperaturvisning sørger for nøyaktig nedkjølte mat- og drikkevarer, en USB-tilkobling lader småapparater og det avtakbare dekslet med sklifast gummimatte brukes mange ganger som ekstrabord om bord eller i forteltet.

Hvis fryseboksen ikke skal brukes, kan skilleveggen fjernes enkelt, og det oppstår en én-sone-kjøling med enhetlig temperaturfordeling i en håndvending. Uavhengig av den aktuelt valgte inndelingen kjøler CoolFreeze CFX 65 DZ pålitelig selv ved ekstremt høye utetemperaturer ned til -22 grader celsius -- og det med en klassifisering i energieffektivtetsklassen A+. LED-belysningen innvendig, som setter kjølevarene i det rette lyset, bidrar også godt til energibalansen.

Det yngste tilskuddet i den globalt enestående CoolFreeze CFX-familien koster rundt kr 8500 . Som tilbehør tilbys også et nylig utviklet WAECO trådløst-display. Med dette kan den aktuelle kjølebokstemperaturen, den tilkoblede strømkilden samt batteribeskyttelses- og alarminnstillinger overføres trådløst i førerhytten under kjøring eller fra ethvert sted på 15 meters avstand. Apparatet har både en visuell og en akustisk alarm og forsynes valgfritt per tilkobling til anleggsstrømmen på 12 og 24 volt eller med vanlige AAA-batterier. Det digitale radio-displayet tilbys for 49 euro.

Videre informasjon om WAECO CoolFreeze CFX 65 DZ finner du under:

Contact Information:

Halvard Strand
Tlf.:
33428450
Faks: 33428459
E-post:halvard.strand@dometic.com
Internett:www.waeco.no