Peaminister Taavi Rõivas külastab Nasdaq MarketSite’i New Yorgis


Tallinn/Riia/Vilnius, Balti börsid – 12. detsember 2014

Peaminister Taavi Rõivas külastab koos teda saatva riigi- ja äridelegatsiooniga reedel Nasdaqi börsikeskust New Yorgis Times Square’il ja kohtub seal Nasdaqi tippjuhtkonnaga.

Nasdaq MarketSite’i külastus on osa peaminister Rõivase töövisiidist Ameerika Ühendriikidesse, mis kestab 6.-14. detsembrini. Visiidil keskendutakse Eesti-USA suhetele, majanduskoostööle ja julgeolekule.

Riigidelegatsiooniga on reisil kaasas äridelegatsioon, sealhulgas Nasdaq Tallinna juht Rauno Klettenberg ja mitmed Ameerika Kaubanduskoja AmCham Eesti liikmesettevõtete esindajad.

Esmaspäeval osales delegatsioon Californias Draperi Ülikoolis peetud ärifoorumil „e-Estonia and the Digital Society“, mille raames anti Steve Jürvetsonile ja Tim Draperile üle esimesed e-residendi digitaalsed isikutunnistused Ameerika Ühendriikides. Delegatsioon külastas ka tuntud tehnoloogiaettevõtteid Silicon Valley’s, sealhulgas Google’it, Teslat, Microsofti ja Eesti juurtega GrabCADi.

Lisaks tegi peaminister Rõivas Stanfordi Ülikoolis ettekande julgeoleku ja majanduskasvu teemal ja pidas kõne Washingtonis rahvusvahelises välis- ja julgeolekupoliitilises mõttekojas ja poliitikakeskuses Atlantic Council.

 

Ott Raidla
Nasdaq Baltic Market

Kommunikatsiooni- ja turundusjuht
Tel: +372 640 8862
Mobiil: +372 5552 4824
ott.raidla@nasdaq.com