Stora Enso nimittää Noel Morrinin konsernin yritysvastuujohtajaksi

FINLAND


Helsinki, Suomi, 2014-12-18 08:01 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- STORA ENSO OYJ PÖRSSITIEDOTE 18.12.2014 klo 9.01

Stora Enso on nimittänyt Noel Morrinin konsernin yritysvastuutoiminnon johtajaksi ja johtokunnan jäseneksi 1.4.2015 alkaen.

Noel Morrin on Irlannin kansalainen ja hän on toiminut useissa johtotehtävissä yritysvastuun ja ympäristöasioiden saralla. Hän on ollut Skanskan kestävän kehityksen johtaja Ruotsissa vuodesta 2005 alkaen. Ennen tätä hän työskenteli ympäristöjohtajana RMC Groupissa, joka on maailman suurin betoninvalmistaja ja Euroopan suurin louhintayhtiö. Sitä ennen hän toimi eri johtotehtävissä Ison-Britannian kansallisessa ympäristöteknologian keskuksessa, brittiläisessä kansalaisjärjestössä Business in the Community sekä kansainvälisessä kemikaaliyrityksessä ICI:ssä.

”Minulla on suuret odotukset Noel Morrinin liittymisestä Stora Enson tiimiin. Hänellä on vankka tausta vastuullisuusasioissa ja hän vahvistaa tiimiämme kansainvälisellä kokemuksella eri teollisuudenaloilta”, sanoo Stora Enson toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström.

Terhi Koipijärvi, joka on toiminut väliaikaisena yritysvastuujohtajana syyskuusta 2014, jatkaa työskentelyä Stora Ensossa. Hänen uusi tehtävänsä määritellään myöhemmin.

”Haluan kiittää Terhi Koipijärveä hänen arvokkaasta panoksestaan vastuullisuustyössämme syksyn aikana”, Sundström sanoo.

Noel Morrinin kuva on saatavilla osoitteessa
http://bmt.storaenso.com/?cart=939-fckdiclfel&l=EN

 

Lisätietoja:
Ulrika Lilja, viestintäjohtaja, p. +46 72 221 9228


www.storaenso.com
www.storaenso.com/investors


Stora Enso on paperi-, biomateriaali-, puutuote- ja pakkausteollisuuden maailmanlaajuinen edelläkävijä – rethinker. Kyseenalaistamme toimintaamme ja ajatteluamme ja haemme jatkuvasti uutta tarjotaksemme asiakkaillemme innovatiivisia, uusiutuviin materiaaleihin perustuvia ratkaisuja. Stora Enson palveluksessa on maailmanlaajuisesti noin 29 000 ihmistä, ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli 10,6 miljardia euroa. Stora Enson osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä (STEAV, STERV) ja Tukholmassa (STE A, STE R). Lisäksi Stora Enson ADR-todistuksilla (SEOAY) käydään Yhdysvalloissa kauppaa OTC-listalla International OTCQX:ssa.

STORA ENSO OYJ