ATZINUMS

Juridiskā adrese: Duntes iela 16/22, Rīga, LV-1005

Rīgā, 2015.gada 14.jūlijā

ATZINUMS

par obligāto un galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu

2015.gada 7.jūlijā Finanšu un kapitāla tirgus komisija ir pieņēmusi lēmumu Nr.116 par atļauju izteikt AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA”, reģistrācijas numurs 40003000765, obligāto un galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu.

2015.gada 13.jūlijā laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” publicēta informācija saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma 73.panta ceturto daļu un 82.panta astoto daļu.

Vienas AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” akcijas atpirkšanas cena ir noteikta EUR 1,56 apmērā.

AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” valde ir izvērtējusi SIA „CAPITAL HOLDING” obligāto un galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu, un atzīst to par atbilstošu normatīvajiem tiesību aktiem.

SIA „CAPITAL HOLDING” ir ieguvusi 95,66 % AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” akcijas un balsojusi „par” akciju izslēgšanu no regulētā tirgus. AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” valde neparedz, ka notiks izmaiņas pēc obligātā un galīgā akciju atpirkšanas piedāvājuma, ņemot vērā, ka šim akcionāram ir nodoms turpināt uzsākto darbību un noslēgto darba tiesisko attiecību līgumus. Līdz ar to faktiski AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA” turpinās komercdarbību esošajā vietā un apmērā.

AS „RĪGAS FARMACEITISKĀ FABRIKA”

Valdes priekšsēdētājs

Kaspars Bāliņš