Nixu Oyj
Yhtiötiedote 2.12.2015 kello 9.00
 
 
 
NIXUN JOHTORYHMÄÄN KANSAINVÄLISEN TALOUSHALLINNON OSAAMISTA

Nixu Oyj on nimittänyt yhtiön talousjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi KTM Janne Kärkkäisen (42). Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2016. Janne Kärkkäisellä on mittava kokemus keskisuuren, kansainvälisesti toimivan yhtiön taloushallinnosta ja operatiivisesta toiminnasta aiemmasta tehtävästään Global Intelligence Alliancen ja sittemmin M-Brain Oy:n talousjohtajana. Kärkkäinen on toiminut myös pitkään Tetra Pak -konsernin kansainvälisen taloushallinnon eri tehtävissä.

Tehtävässään Kärkkäinen vastaa Nixu-konsernin kansainvälisestä talousjohtamisesta, sijoittajasuhteista sekä riskienhallinnasta. Hän toimii myös varatoimitusjohtajana ja hallituksen sihteerinä. Nixun nykyinen talousjohtaja Heikki Roikonen jatkaa Nixu-konsernin Suomen toimintojen liiketoimintaraportoinnista vastaavana.

"Nixun tavoitteena on laajentua Pohjois-Euroopan alueella perustamalla tai ostamalla paikallisia yhtiöitä. Olemme tänä syksynä aloittaneet laajentumisen Hollannista. Nixu-konsernin yhtenäisen taloushallinnon kannalta nyt on erittäin tärkeää vahvistaa kansainvälisen taloushallinnon osaamistamme. Jannen aiempi kokemus antaa meille mahdollisuuden olla keksimättä kaikkea aivan itse. Mikä parasta, Janne on humaani talousjohtaja, joka ymmärtää henkilöstön merkityksen Nixun kasvun mahdollistajana," toteaa Nixu Oyj:n toimitusjohtaja Petri Kairinen.

"On todella hienoa päästä mukaan Nixun ammattitaitoiseen tiimiin ja osaksi mielenkiintoista yritystarinaa. Olen innostunut päästessäni rakentamaan Nixun kansainvälistä laajentumista yhdessä muiden nixulaisten kanssa" sanoo Nixu Oyj:n talousjohtaja Janne Kärkkäinen.

Nixun johtoryhmään kuuluvat 1.1.2016 alkaen toimitusjohtaja Petri Kairinen (pj.), talousjohtaja Janne Kärkkäinen, kehitysjohtaja Kim Westerlund, operatiivinen johtaja Johan Boije af Gennäs, kaupallinen johtaja Valtteri Peltomäki, IAM senior manager Kati Niemi sekä senior manager Risto Vuori.

Liitteet: Janne Kärkkäinen, kuva sekä CV

NIXU OYJ

Lisätietoja: 
Toimitusjohtaja Petri Kairinen
puhelin: +358 40 8321 832
sähköposti: petri.kairinen@nixu.com

Hyväksytty neuvonantaja Summa Capital Oy 
puhelin: 020 743 0280

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.nixu.com/fi

Nixu lyhyesti:
Nixu Oyj on kyberturvayhtiö. Huolehdimme asiakkaidemme kyberturvallisuudesta sisäisen tietohallinnon, sähköisen liiketoiminnan sekä teollisen internetin ratkaisualueilla. Asiakasorganisaatiomme luottavat osaamiseemme hankkeissa, joissa edellytetään tietoturvan suunnittelua, toteutusta tai tarkastusta. Varmistamme asiakkaidemme tietojen luottamuksellisuuden, liiketoiminnan jatkuvuuden sekä sähköisten palvelujen toimivuuden ennakoimalla ja ehkäisemällä kyberturvallisuuteen liittyviä riskejä. 

Vuoden 2014 pro forma liikevaihtomme oli 17 miljoonaa euroa ja toimintamme on kannattavaa. Yli 150 kyberturvan asiantuntijaamme syventävät osaamistaan eri palveluihin erikoistuneissa tiimeissä, nixulaisittain zoneissa. www.nixu.fi, www.nixu.fi/blogi sekä twitter: @nixutigerteam